A lányok szülei miért féltik ennyire őket?
Fiú vagyok.
Azt vettem / veszem észre, hogy a kamasz lányokat nagyon féltik, főleg az apjuk.
Én ezt alaptalannak gondolom, nem azt mondom, hogy én nem félteném a lányom, de szerintem az túlzás, hogy a lányokat ennyire féltik.
A fiúkkal is történhet bármi, sőt rosszabb is, verés és stb.
Nem értem miért félteni, ő problémájuk, ha valami történik velük.
Mert a legtöbbet nemigen tanítják meg a popójára vigyázni, mondván h nem nőies ha verekszik, egy fiút meg még biztogatnak is rá sokszor. Mindamellett a nők naivabbak és könnyebben befolyásolhatóak még felnòttként is.
Am az én ilyen agyonféktő faterokat szívesen megkérdezném, h csak nem saját nagának tartogatja e a leányt ha már egyszer senkinek se akarja engedni megkukacolni. Lenne ám nagy arconpörgés 🙂🙂🙂
25
Lehetne próbálkozni a dologgal de csak próbálkozni. Azzal csak az igazamat ismerné el.
26
Most is van.
Gondolom nem szeretnének abortusz(ok)ra járkálni.... 😅
Ennyi. Meg általában a lányok törékenyebbek. Nekem kamasz fiam és lányom is van. Mindkettőt féltem. Egyformán, mivel a fiam igen vékonyka. Ha csak fiam lenne, akkor is félteném. Akkor vagyok nyugodt, ha együtt mennek suliba és együtt is jönnek haza. Nagyon szeretem őket, természetes, hogy aggódom értük! 💙 💜
Olyan rossz, hogy bizonyos válaszok törölve lettek, a számozás elcsúszott és teljesen más, immár nem létező válaszokra vannak írva negatív kommentek. :D
Valahogy máshogy kell jelezni, hogy kire reflektálunk. :D
13-as: Az, hogy tudja, mit kockáztat, nem jelenti azt, hogy nem kockáztat :D Épp a mai napon volt, hogy elfogyott az óvszer, nem vettük ezt előre észre, csak mikor már kellett volna és a 29 éves párom győzködött, hogy ne aggódjak, majd időben kiveszi (még nem szeretnénk babát).
Undorító. Senki nem kíváncsi ezen az oldalon arra hogy te mit csinálsz az ágyban a férfival. Minden normális gondolkodású embert felháborít ez az erkölcstelen életmod amit te képviselsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!