Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a gyereked transznemű lenne? Megváltoztatná a viszonyotokat? El tudnád fogadni?

Figyelt kérdés

Például a fiad lányosan néz ki és szeret lány ruhában lenni.

Vagy a lányod fiúsan néz ki és szeret fiú ruhában lenni.

Meg az is lehet pluszban, hogy a gyereked a saját neméhez vonzódik inkább, mint az ellentétes nemhez.

2020. dec. 1. 16:48
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Nemörilnék
2023. márc. 9. 18:44
 42/47 anonim ***** válasza:
40; mert kell a matrixnak a penz
2023. márc. 24. 11:42
 43/47 anonim ***** válasza:

Ezt nem egyszerű feldolgozni se a szülőnek se a gyereknek.

Én mindenben támogatnám mert tudom hogy ez egy nagyon nehéz út és sokan fogják bántani.

2023. jún. 29. 22:12
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék a legboldogabb ha az én gyermekem emberként identizálódna egy életre. Nem azért született hozzám, hogy emberi áletet éljen.

A gyermekem önmaga. Születése előtt óta vele vagyok. Valószínűleg előbb tudnám, hogy így érez, mint ő.

Hogy változtatna bármit? Semmi sem változik csak elmond valamit, ami már rég ő.

2023. jún. 30. 06:09
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám. Ő érzi, hogy mi a jó neki.
2023. jún. 30. 07:36
 46/47 anonim ***** válasza:

Megértem azokat a szülőket akik ezt nem tudják csettintésre teljesen elfogadni. Idő kell hogy feldolgozzák.

Viszont aki meg sem próbálja elfogadni és támogatni a gyerekét annak nem is való gyerek.

2023. jún. 30. 07:40
 47/47 anonim ***** válasza:
Ha komolyan így érezné, nem csak útkeresés nála, akkor teljesen elfogadnám, ahogy azt is ha meleg, leszbikus stb.
2023. jún. 30. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!