Tényleg én vagyok a patkány hogy ezek után nem akarom velük tartani a kapcsolatot? Több lent
Ez felfogás kérdése.
Nálunk ugyanez volt. Anyám csalta apámat. Mindig titkolózott arról hol van vagy hova megy stb évekig.
Aztán lebukott és elmondta hogy azért nem mondta el mert nem tudta hogyan fogok erre reagálni. Félt hogy elveszít engem.
A válás meg apám miatt nem történt meg mert nem volt hajlandó elválni....
Aztán ki kellett fizetnie anyámnak apámat (2m.ft) hogy elváljanak...
Az ember nem parancsolhat az érzelmeinek, és így idősebb fejjel megértettem miért hazudott nekem.
Én nem haragszom rá. Megbocsátottam neki. Egyébként is az anyám és szeretem és nem volt szerintem ez akkora bűn....
A pasijának a családjával én sem kommunikáltam dacból 2 évig. Aztán beadtam a derekam és én kellemesen csalódtam mert nagyon jó fejek.
A felesleges hisztit ha hamarabb abbahagyom hamarabb lett volna béke.
Az anyám boldogsága nekem mindennél fontosabb. Az hogy a mama hazudott ide oda
Nyilván kegyes hazugság. Hisz 2 tűz között volt
Ez a legnagyobb ostobaság amit csinálhatsz hogy őt bünteted. Hisz ha anyud nem megy félre a mamád sem kerül ebbe a helyzetbe és nyilván minden anya a gyerekét fogja védeni.
Elhiszem hogy vérig vagy sértve de ideje lenne nem hisztizni és felnőni végre.
Ennyi problémád legyen az életben....
Fejezd be a mártírkodást és békulj ki a családoddal mert ha ne adj isten a mamával vagy valakivel történik valami baj akkor cseszheted 1 életre hogy a hisztid miatt még elkoszonni sem tudtál...
És lehet engem lepontozni nyugodtan, én azt gondolom hogy ez nem egy halálos bűn és olyan dolog amit ne lehetne normálisan megbeszélni és túl tennie magát az embernek rajta...
Utolsó, lehet hogy nem őt csalta meg, de a családját felrúgta.
Érdekes, mikor a család mellől lelepo apakat kell szidni, akkor megy a gorenyezes... Kettős mérce.
Anyád egy undorító féreg. Bocsi,de ez van.
Nem,hogy hosszú ideig átverte apádat meg titeket is de ez alapján még szart is rátok és kb. minden szó nélkül lelépett napokra,hetekre.
Mamádat azért ne zárd ki,nem lehetett azért könnyű neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!