đđ»MiĂ©rt Ă©rzem Ășgy hogy a szĂŒleim nem az Ă©n szĂŒleim valĂłjĂĄban...? 17/L
Figyelt kérdés
HasonlĂtok rĂĄjuk... Stb.. De egyĂĄltalĂĄn semmi közös nincs a szemĂ©lyisĂ©gĂŒnkbe. HasonlĂtok mĂĄs rokonaimra is. De ez elĂ©g furcsa nekem hogy semmi közös nincs bennĂŒnk.2020. nov. 28. 01:34
11/15 anonim vĂĄlasza:
AmĂșgyis nem mindegy? Ćk neveltek, ĂĄpoltak az a lĂ©nyeg.
Nekem amĂșgy ĂĄllandĂłan azt mondjĂĄk, hogy tiszta anyu vagyok (cselekedetileg).. Ăn nem ismertem szĂłval... De lehet hogy csak nem veszed Ă©szre, hogy hasonlĂtasz.
12/15 anonim vĂĄlasza:
#9-es: " amilyen nem akartĂĄl lenni"
Az Ă©v legtalĂĄlĂłbb megĂĄllapĂtĂĄsa.
13/15 anonim vĂĄlasza:
17 Ă©vesen mind ezt Ă©reztĂŒk... Ilyenkor ez normĂĄlis. :D Majd olyan 25 Ă©ves korod körĂŒl elmĂșlik, 30 Ă©vesen meg mĂĄr el sem fogod tudni kĂ©pzelni, hogy valaha ezt gondoltad.
14/15 anonim vĂĄlasza:
KĂ©rdezĆ!
KĂ©rdezz meg valakit, aki mindhĂĄrmotokat ismeri: hasonlĂtasz-e szĂŒleidre? (persze figyelembe vĂ©ve az Ă©letkori sjĂĄtossĂĄgokat)
EgyĂ©bkĂ©nt azt mondanĂĄm, hogy ilyen-kor magunkra sem hasonlĂtunk... de valĂłjĂĄban az csak a felszĂn. Ha foglalkozol magaddal, pĂĄr Ă©vtized utĂĄn lĂĄtni fogod azt, ami ĂĄllandĂł Ă©s, hogy melyik rĂ©szed honnan van.
15/15 anonim vĂĄlasza:
MĂĄs szakaszban vannak, nyilvĂĄn nem az âelsĆ ijedsĂ©gâ bƱvkörĂ©ben Ă©lnek Ă©s az Ă©rettsĂ©gitĆl se fĂ©lnek
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!