Mégis milyen "titkos" dolgot csinálhatok a nagymamámnál?
Anyám mindenre ráhúzza, hogy titkolok valamit előle, vitát rendez a semmin, csak hogy ne kelljen beismernie, hogy a kapcsolatunk nagyon rossz, és (szerintem) nagyobb részben ő tehet róla.
Most éppen nagymamám rendszeres meglátogatása van a teóriák központjában. Amióta digitális oktatás van, ismét napi szinten meg tudom látogatni, mivel itthon vagyok és nem koliban.(Három percnyi sétára lakunk tőle még csak más emberekkel sem kell érintkeznem odaúton.) Mindig akkor indulok el itthonról, amikor anyu hazaér, mert akkor végzek a tanulással, plusz ugye nála van a kulcs mamához. Mindig viszek magammal egy táskát, amiben többnyire a rajzos cuccaim vannak, meg ha anyu megkér, hogy vigyek el valamit, akkor az. Igazából mamámmal (aki jövőre lesz nyolcvan éves és egyedül él) társasozni szoktunk, beszélgetni, néha esetleg rajzolok, vagy ha megy éppen egy régi film amit szeret, akkor azt nézzük, vagy ha valami csoda folytán hagyja, hogy segítsek neki, akkor segítek.
Na de tegnap hazamentem, anyám meg most elkezdte a hülye teóriáit, hogy én tuti nem csak beszélgetni megyek át, valami mást csinálok, meg egyáltalán minek viszek mindig táskát (a rajzcuccaimmal), tuti titkolok valamit. És, hogy "gyanús" hogy hétköznap pont akkor megyek el, amikor anya hazaér, én valami "titkos" dolgot csinálok a 79 éves nagymamámnál.(Aki egyébként anyu anyja) Érdekes, hogy a táskám, amit viszek mindig, és "tuti rejtegetek benne valamit" az mindig itthon van, ha koliban vagyok, és max egy tolltartóval kevesebb cucc szokott benne lenni. (Mondjuk az a táska anyámnak akkor is gyanús volt, amikor csak szombatonként tudtam menni.) És én megkérdeztem anyámat, hogy akkor szerinte mi "titkos" dolgot csinálok mamámnál, ő meg letudta annyival, hogy "tuti nem csak beszélgetni mész" meg "tudod te azt".
Szóval szerintetek mit titkolhatok? Mi titokzatos dolgot csinálhatok a lassan nyolcvan éves nagymamámnál?
(Plusz megjegyzem, hogy anyu előtt csak a jegyeim az, amiket titkoltam általánosban, most simán nem igazán beszélek róla. Ez viszont azert volt, mert általánosan a négyes miatt ordított, hogy meg fogok bukni. Ja meg egyszer 4-5 éve lebuktam azzal, hogy kipróbáltam a cigit, és ebből volt botrány, holott, mind a két szülőm láncdohányos. Egyébként anno a jegyeim el nem mondásával buktam le sokszor, de igazából ezen és az egyszeri cigizésen kívül semmit nem igyekeztem direktbe titkolni)
A) Féltékeny.
B) Amíg te máshol vagy, addig nincsen kit baxogatnia és unatkozik
C, és efelé hajlok leginkább) azt hiszi, hogy kibeszéled mamáddal, mert tudja, hogy vaj van a fején
C.2) kibeszéled éééés kisemmized az örökségből (ha anyai nagymama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!