Mit tegyek, hogy anyám elfogadja, hogy létezik fiú lány barátság?
Van egy lány, aki egy évvel fiatalabb nálam. A legesleges legjobb barátom. Lány barátom. nem vagyunk szerelmesek, csupán szeretjük egymást, mindenhol együtt vagyunk, jóban rosszban, mint két testvér. Szó szerint úgy jellemezzük magunkat, hogy testvérek. Bátyus és hugi. Akiért a vesémet odaadnám. Mindkettőt.
És anyámat valamiért ez zavarja, vagy nem is tudom. Amikor ülünk egymás mellett és a fejét a vállamra hajtja nem értem miért hiszi anyám, hogy ő a barátnőm.
És most is azzal nyaggat, hogy titkolok előle valamit, kirekesztem. Csak azért, mert azt mondom, hogy nem a barátnőm.
A fiú lány barátság alapvetően létezik, nekem is vannak/voltak lány barátaim.
Jelenleg is, a barátnőm húga.
De alap esetben sem tudom elképzelni, hogy valaha is egy lánybarátomnál aludjak.
Maximum vészhelyzet esetén...
Nekem is az jött le, hogy meleg vagy és éppen “csajos” estét tartottatok.
Anyád azt szeretné hogy nod legyen és ne fiúd. Egyszerűen hetero gyerekre vágyik.
Nincs ezzel gond.
17 vagyok, és ő is 17. inkább homofób vagyok, mint meleg, szóval...
Kb óvoda óta ismerjük egymást a lánnyal, legjobb barátok vagyunk. Neki van pasija, nekem meg van kiszemeltem.
azt kell megértened, hogy 30 éves korodig nagyon sokat fogsz változni személyiségben. amit te érzel a lány iránt, gondoskodás, lelki dolgok nem valódi rokoni kapcsolaton alakulnak, de még ott is tartanak azért távolságot a különböző nemek, szóval bármikor átfordulhat. De ha iylen jóban vagytok, teszteljétek le. Mondd meg neki, hogy vegyen fel egy piros csipkés szexi bodyt, piros tűsarkút, sminkelje ki magát, tegyen fel egy parfümöt és aludjatok együtt így és közben nézzed. Ha még ezek után sem mozgat meg benned semmit és csak szeretetet érzel, akkor az valóban az.
És mivel korabeliek vagytok, nem is lenne gond azzal hogy együtt jártok. a gond az, ha van egy iylen barátnőd, tesóféléd, aki valójában nem is az, minden potenciális lány barátnőjelöltet el fog üldözni a tudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!