Hány éves kortól várható el a "felnőtt gondolkodás"?
SOK esetben látom, hogy a 16-17...de akár még a 20+ éves lányoktól is tiltják a náluk érettebb, FÉRFI partnert.
De ha a szülők szerint, egy 1X-2X lány nem képes eldönteni, hogy kivel szexeljen, mert csak szexet akar, meg egy szenvedélyes kapcsolatot, nem egyből gyűrűt, gyereket, lakáshitelt, akkor hogyan várjátok el ugyanezen lánytól, hogy már akár általánosban, de legkésőbb a gimiben tudja, mi akar lenni az életben?
Ha szerinted nem tudja eldönteni, hogy jó-e neki, ha egy 40-es férfi szeretője lesz, akkor szerinted honnan és miért kéne tudnia, hogy keljen hajnali 5-kor az edzésre, mert szerinte(d) olimpikon lesz?
Vagy a barátnői helyett járjon bioszra, meg latinra, mert akarjon doki lenni, és ezt ő tudja, de azt ne, hogy jó-e neki az a 30-as férfi aki ráhajtott.
78/
Tokyoban jártál? Ha már a fejlett országoknál tartunk!
Nem jártál te sehol haver, arabok nélkül pedig orvostudomány sem létezne!
Befejeztem a vitát egy sereg tudatlannal! Maradjatok otthon!
Ahogy eddig is, majd a gyakorin felpontozzák a tudományotokat, több se jusson nektek :D
82/
Itt is jelen van ez, és a csicskáztatás is az etnikum körében.
Fogadok zsarumagazint, blikket se olvasol.
Azok legalább körvonalakban foglalkoznak ilyen témákkal, a többi médiában szinte tabu, ahogy az ukrán gyermek és szervkereskedelem is.
Nembaj, hogy tranzitország vagyunk, itt minden nagyon jó, minden nagyon szép, minden nagyon biztonságos és persze a megfelelő összeg ellenében senki sem látott semmit!
Igazi Hungarikum ez is!
"csak egyetlen férfiideálja van, mégpedig David Beckham"
Köszönöm, visszaigazolódott a junior kézis hozzászólásom állítása is!
Jelenleg /28 sorszámú a cenzúra miatt
(bár nemtudom mit kell itt cenzúrázni anoním oldalon, nameg milyen alapon).
Anoním oldalon cenzúra ez is hungarikum.
86/
Hát elmondanám neked (én a 37 éves férfi vagyok) hogy apámék korában (pártkorszak 60 as-80-as évek) sokkal természetesebb volt, hogy az emberek akár az idegenek is megérintették egymást. Engem konkrétan minden öregasszony arconcsókolgatott gyerekkoromban, a férfiak meg meghúzkodták a fülemet, meg a pajeszomat, vagy az orromra koppintottak.
Más kor, más szokások.
Vagy mégjobb és erre is csak az emlékezhet aki már legalább 50 éves.
Kaptál egy barackot a fejedre!
"Befejeztem a vitát egy sereg tudatlannal!"
Nemáár, b+, most szaladtam le a kisboltba rágcsákért meg sörért, minden bekészítve. Műsort kérünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!