Hogy mondjam el anyunak, hogy a lányokat is szeretem?18l
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 12:45
3/15 anonim válasza:
Ki mondta, hogy tudnia kell? :D
4/15 anonim válasza:
Ha ez ennyire gond, akkor inkább ne mondd el egyenlőre. Csak lesz egy komoly lány párod.
5/15 anonim válasza:
Ha ismered anyukádat, tudhatod mennyire nyitott. Ha konzervatívan gondolkodik inkább, jobban jársz szerintem, ha nem modod még el. Lehet lazán puhatolózni, függetlenül tőled kikérni a véleményét a témáról.
6/15 anonim válasza:
Mennyi leszbi, meleg meg biszex van itt. Minden nap van 20 ilyen kerdes.
7/15 anonim válasza:
Kíméld meg szerintem a részletektől,a biszexek jelentős részénél nem alakul ki azonos neművel párkapcsolat csak szexuális kapcsolat,hálószoba titkokba meg minek beavatni?
8/15 A kérdező kommentje:
Az a "baj", hogy ez nem csak egy "hálószobai titok" lenne. Inkább lányokkal alakul ki párkapcsolatom, és hát jelenleg is egy lánnyal alakulgat.
2020. nov. 16. 13:42
9/15 anonim válasza:
Sose ertettem ezt a kozlesvagyat a szulok fele. Kit erdekel hogy kivel szexelsz, ha? Majd ha egyszer lesz egy komoly kapcsolatod egy lannyal, akkor elmondhatod. De amig ez nem all fenn, esetlegesen soha nem is lesz lany baratnod komolyan, csak fiu, akkor meg tok felesleges volt anyadekat ezzel idegelni, hogy imadkozzanak minden éjjel, hogy legyszi fiut hozzon haza, hadd legyenek unokak.
10/15 anonim válasza:
9#es vagyok, most latom a kommentedet. Alakulgat? Oke, ez egyelore meg mindig semmit nem jelent, ha egyutt lesztek mar jo par honapja, kapcsolatban, nem pedig kavarasban, akkor oda allhatsz anyud ele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!