Mit szólnál, ha a gyereked olyan párt választana magának, aki szépen fogalmazva is értelmi fogyatékos?
Ja persze, szakmai....
Mi a szakmád? Hivatásos provokatőr? 😂😂😂
Vagy esetleg valami SJW?
A testi fogyatékossággal nincs bajom, 1-2alkatrész nem baj.ha nincs meg. Én is vágtam le egy ujjat. A szellemi fogyatékosság zavarna.hiszen nem tudnának egy virágzó egészseges kapcsolatot teremteni. Persze ez függ a fogyatékosság mértékétöl.
A roma párt pusztán a kultúrális külömbségek miatt nem tolerálnám. Az egy erőszak alapu kivagyi társadalom. Segélyosztáskor én vagyok a raj, hó végén meg rágják a küszöböt. Náluk szó szerint a nagypofáju agresszív barmok érvényesülnek. Nem úgy van nevelve ,hogy ezt tolerálja.
Akkor inkább testi,szellemi,érzelmi fogyatékost válasszon mint cigányt.
Normàlis embert válasszon, aki mellette lesz a bajban és boldog lesz a gyerekem élete a párjától.
Egy testi fogyaték ebben nem hiszem, hogy gátolná, lehet, hogy 10-20 éven belül ki is jön a gyógymódja.
Egy értelmi fogyatékos nem làtom hogyan tudna megfelelni a kritériumoknak.
A romának pont ugyanazoknak a kritériumokon kell megfelelnie, mint bárki másnak. Ha rendes ember, rendes családdal és szereti a gyerekemet, akkor jöhet.
Mit ertesz ertelmi fogyatekos alatt? Ez valami ironia akart lenni vagy komoly? Nalunk is van értelmi fogyatékos a családban kb 30 as intelligencia szinttel, gyámság alatt van? Nem lehet vele összejönni hiszen magáról alig tud valamit. Enyhe fogyatekossagnal is felmerül hogy a masik tud e önálló véleményt alkotnu, vagy egyáltalán felfogja mi történik vele?
Testi fogyatékosnál mindenki el tudja dönteni mit vallal be.
Cigányoknal meg esetfuggo. Egy baratomnak is volt kisebbsegi barátnője a csajjal semmi gond nem volt. Csak állandó balhe volt a börtönből szabadult unokateso meg a csalad tobbi tagja között. Ezeket nem lehet kizárni az életükből mert ugynond a csalad része.
19: csak provokatroll!
A cigányos kérdése nem jött be neki, így most megpróbálkozik másik gumicsonttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!