Apám tönkretette az életem. Mi lehet a megoldás?
Még meg sem születtem de már gyakorlatilag akkor is bántott. Anyámat terhesen megverte és hasba is vágta amikor benne voltam már.Születésem után tinédzser koromig nagyon nagyon durva dolgokat csinált velünk. Engem érzelmileg elutasított és semmibe vett. Pokol volt az életünk és keserű küzdelem. Ezután egész életemben minden közösségben engem bántottak és aláztak. Mindenki belém törölte a lábát mondván hogy ennyit érdemlek. Ebből kifolyólag meggyűlöltem az embereket. Plusz még örököltem apám csúnya indulatos nézését és az engem ért bántalmak miatt haragszom az egész világra és pokoli háború dúl bennem. Hihetetlen indulat forr bennem. Nem vezetem le senkin. Nem bántok senkit. A szigorú tekintetem és a bennem lévő pokoli harag miatt biztos vagyok benne hogy nagyon rossz a kisugárzásom ami miatt nem vagyok népszerű. Ugyanúgy utálnak az emberek csak már nem bántanak mint gyerekkoromban a többiek hanem rosszul vannak tőlem. Nemhiába nem volt sosem barátnőm sem. Így nem is lehet.
Jártam már pszichológusnál, de nem teljesen oldódott meg a gondom mert közben ezekre a dolgokra rájöttem és így ennek a komplex probléma halmaznak csak egy részével dolgoztunk. Azt hiszem komolyabb dolog kell ide mint egy mindenre bólogató pszichológus. Le akarom ezt az egészet tenni. Szeretnék kapcsolódni az emberekhez ahogy m a normális társaim teszik. De így nem megy. Tele haraggal és ezzel az iszonyú tömény rosszal amit sugárzok csak utálatot kapok majd és csak menekül mindenki előlem. A családállítás megoldást jelenthet? Mennyire lenne ez hasznos? Meg akarok szabadulni minden problémámtól és normális emberré válni akit értékelnek a társai. Pokoli élet ez így. Teljes magány. Mit javasoltok? Egyedül ezt nem lehet felszámolni. Bármeddig hajlandó vagyok elmenni azért hogy egészséges lelkületű ember legyen belőlem aki lehet szeretni.
A pszichológust megtalálni nagyon nehéz. Ha az indulataimra hallgatok, akkor azt mondom, hogy a nagyon nagy többség pénzéhes sarlatán, ha hurráoptimista vagyok, akkor azt mondom, hogy a "tengerből" meg kell találni azt, akivel együtt tudsz dolgozni. Ez önmagában lehet akkora munka, mint a terápia.
Amit leírtál, annak alapján első körben az emberekkel rendezd a kapcsolatodat, az önmagában rengeteget fog segíteni.
A kisugárzásodat szerintem egy küzdősporttal tudod pár hónap alatt rendezni (majd ha lehet edzésre járni).
Terápiát csak pszichológusnal fogsz kapni. Lehet elsőre nem találod meg a tökéletest, de el kell menni olyanhoz, aki nem csak bólogat. Olyat keress, aki klinikai szakpszichologus, ne ilyen sima mezei pszichológushoz menj.
Ezért lehet le fognak oltani, de nekem segített még a családállítás és egy sámán is(ő csinál pl transzgenerációs oldást és lélekrész visszahívást). Eddig 2x voltam nála + egy év rendes terápia a pszichológusomnal és szinte kicseréltek.
Ha pesti vagy akkor tudok javasolni szakembereket.
Igen, a ajó pszichológus olyan, mint a barát. Nem csak a betanult szöveget mondja, hanem megért, bízol benne, stb. Érezni fogod ki az, akinek megnyílsz. Sokhoz el kell majd menned, nem alap, hogy az első tud segíteni, mert pl. nem szimpatikus neked.
A családállítást felejtsd el, az egy vicc.
Szerintem próbálj meg megbocsátani az apukádnak. Kár, hogy nem tudod ezt szemêlyesen megtenni. De amíg haragszol rá, addig folyamatosan benned lesz az egész sz@r, amit kaptál tőle. Tapasztalatból mondom, én is hasonló dolgot így tudtam feldolgozni. De egyáltalán nem vagyok pszichológus. Ez egy teljesen szubjektív tanács.
Nekem ez az ige segített: Bosszút ne álljatok, szeretteim, hanem hagyjátok az ítélet haragjára, mert írva van: "Enyém a bosszú, én majd megfizetek", mondja az Úr.- Róm. 12/9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!