Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek be kell dobni a...

Sugariana kérdése:

Szerintetek be kell dobni a gyereket a nevelőintézetbe?

Figyelt kérdés
Anya azt mondta nevelőintézetbe dob csak azért mert véletlenül egy szelet rántott tojást adtam a macskának amiben van hagyma. Megütötte a fejemet és azt mondta azért mert neveletlen vagyok amiért nem tudtam hogy az tojás. Ez milyen logika? Lehet ilyet mondania, vagy tennie???
2020. nov. 10. 15:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Most komolyan,kamu ez a kérdés???
2020. nov. 10. 16:18
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

"neveletlen vagyok amiért nem tudtam hogy az tojás"

Nem. Max tudatlan vagy.

De ez inkább anyádra igaz, mert:

- rosszul használja a "neveletlen" kifejezést

- a macskának a tojástól semmi baja nem lesz

Amúgy kicsit difices a sztorid... A kérdés elején a hagymát emeled ki, a végén meg a tojást.

"rántott tojást adtam a macskának amiben van hagyma"

"nem tudtam hogy az tojás"

Ha a tojáson van a hangsúly, akkor miért szerepel a lérdésben először hagyma? Az miért lényeges?

2020. nov. 10. 16:30
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Hány éves vagy, hogy nem tudod, hogy a rántott TOJÁS tartalmaz tojást?
2020. nov. 10. 16:34
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom rántotta akar lenni (?). A hagyma nem tudom mennyire káros a macskának, de én is adtam tojást néha neki, volt amikor ő lopta el, nincs vele semmi baj. Anyukád felindulásból mondta ezt, emiatt nem dob ki azért. Nekem mindig azt mondták, hogy majd elvisz a zsákos ember, amiért rossz gyerek vagyok.
2020. nov. 10. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

#12: pont ez jutott eszembe!

Mi lesz itt holnaptól! :-DDD

A kérdések fele ilyen "mérgezőszülős" vinnyogás - a másik fele meg az "írjátok meg a matekleckémet" típusú... :-D

2020. nov. 10. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

"Tehát mint írtuk, nagyjából. 5 g/kg adagnyi hagyma okoz megbetegedést egy kutyában, azonban egy macska számára egyetlen gerezd fokhagyma végzetes lehet. A hagymamérgezés jelei már azoknál az állatoknál is megfigyelhető, melyek testtömegük 0,5%-ának megfelelő mennyiségű hagymát egyszerre megesznek. Számoljanak egy kicsit: egy nagyjából 9-10 kilós kutyánál már egy negyed csészényi hagyma is komoly tünetekkel járó megbetegedést okoz.

Az elsődleges tünetek a hányás és a hasmenés, valamint az anémiára jellemző tünetek – légszomj, levertség, sápadtság, sárgás íny, gyors légzés, szapora szívverés. Hasi fájdalom mellett elszíneződött vizelet is megfigyelhető. Bár a hányás és a hasmenés általában azonnal jelentkező tünet, a vérszegénység tüneteinek megjelenése akár néhány héttel később is bekövetkezhet."

2020. nov. 10. 17:08
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez nem kamu,akkor nagy bajok vannak.
2020. nov. 10. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Minket is fenyegettek intézettel, meg zsákos emberrel.

Meg hogy ha nem tanulunk, akkor kukások és utcaseprők leszünk.

(megjegyzem, Budapesten k**a jó dolguk van a kukásoknak az E6-os MB Econic-okkal, stb, meg hogy nettó 300 felett keresnek plusz jatt, és kihalásos alapon lehet bekerülni...)

A mi macskáink pedig megesznek minden "maradékot". Tojás, hagyma -mindegy. Maximum büdösebbet finganak. :)

Nem finnyásak, élő egeret is esznek. Izé, azaz nem teljesen élő, ők ölik meg... :)

Szóval no para. :) ;)

2020. nov. 10. 21:15
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Kit érdekel a macska. Szerintem szólj vmelyik tanárnak vagy felnőttnek akiben megbízol, hogy anyád bánt.

Engem sosem bántottak a szüleim. Tesómat sem. Milyen érdekes. Erőszak nélkül is lehet gyereket nevelni. Vagy szépen elmagyarázni h ezt nem szabad mert beteg lesz a dög tőle. És megint csak ott tartunk h egy szar0s állatt miatt bántanak egy gyereket.

2020. nov. 11. 11:50
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
nem dicsérni érte=megütni érte
2020. nov. 11. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!