Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az anyáról aki öngyilkosságba sodorja a lányát?

Figyelt kérdés
Az okok most lényegtelenek,mert abba úgy is mindenki belekötne.
2020. nov. 6. 09:43
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én a végeredményt látom,elveszitette a lányát,és igen az ő hibájából,amire rá is jött útolag igy.
2020. nov. 6. 17:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Persze, mert te ezt eldöntötted....
2020. nov. 6. 23:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Én minden olyan szülőt elítélek, aki megnehezíti a gyereke életét. Itt nem arra gondolok, hogy 13 éves korában nem engedi bulizni, cigizni, szexelni stb.

Ha megnézed a rengeteg felnőtt embereket manipuláló szülő kérdéseket, akkor láthatod, hogy nem kevés ilyen szülő van. Házasságok, családok mennek rá, mert nem tud a szülő háttérbe vonulni. Tudom, anyós -meny harchoz min. 2 ember kell, de ahol az anyós nyugton van, ott a meny ritkán kezd vitát. Mindegy is.

Szóval, ha valaki gyengébb idegrendszerű és hajlamos az öngyilkosságra, akkor ezzel már bele is hajszolta a gyerekét. És a szülőnek illik annyira ismernie a gyerekét, hogy tudja meddig mehet el.

2020. nov. 7. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!