Ugye nem velünk van a baj, ha mindannyian a halálát kívánjuk?
Az egyik családtagunknak van egy betegsége, ami nem indokolná, hogy ne járjon dolgozni, mozogni, ő mégis egész nap itthon ül és dirigál mindegyikünknek. Több éve folyik ez, és már mind ott tartunk, hogy bárcsak elvinné valami betegség, mert ez bírhatatlan. Idegileg teljesen elegünk van, az összes energiánkat elszívja. Napi 10 perc csend sincs, mert állandóan üvöltve telefonál, üvölteti a tvt (ez az egész napos programja). Háztartásban semmit sem segít, egy kanalat nem rak arrébb, ellenben mindenkinek folyamatosan megmondja, hogy mit csináljon. Mindig mindent jobban tud másoknál, egész nap pletykál mások életéről, és folyton elégedetlen (bármilyen finom ebéd van, vagy sós, vagy sótlan, ez nem jó, az nem jó).
Ugye nem velünk van a baj, hogy már ennyire elegünk van belőle? Nem annyira öreg sajnos, hogy öregek otthonába tegyük. Elköltözni meg nem tudunk mindannyian..
Hmm...
A kérdező feltesz egy enyhén szólva is rázós kérdést a címben, aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben.
A tippeim: ötlettelen viselkedéskutató vagy hétköznapi troll.
Nyilván azért adtam meg ennyi információt, hogy ne ismerjen rám senki. EZÉRT kérdezésre SEM fogok több infót elárulni. Ez nem logikus?
Másrészt van életem, amit nem a gyakorin élek, 2 óra után számon vagyok kérve, hogy nem írtam, nevetséges. Az a te szánalmas életed, ha tűkön ülve várod a válaszokat, ne keverj össze magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!