Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ugye nem velünk van a baj, ha...

Ugye nem velünk van a baj, ha mindannyian a halálát kívánjuk?

Figyelt kérdés

Az egyik családtagunknak van egy betegsége, ami nem indokolná, hogy ne járjon dolgozni, mozogni, ő mégis egész nap itthon ül és dirigál mindegyikünknek. Több éve folyik ez, és már mind ott tartunk, hogy bárcsak elvinné valami betegség, mert ez bírhatatlan. Idegileg teljesen elegünk van, az összes energiánkat elszívja. Napi 10 perc csend sincs, mert állandóan üvöltve telefonál, üvölteti a tvt (ez az egész napos programja). Háztartásban semmit sem segít, egy kanalat nem rak arrébb, ellenben mindenkinek folyamatosan megmondja, hogy mit csináljon. Mindig mindent jobban tud másoknál, egész nap pletykál mások életéről, és folyton elégedetlen (bármilyen finom ebéd van, vagy sós, vagy sótlan, ez nem jó, az nem jó).

Ugye nem velünk van a baj, hogy már ennyire elegünk van belőle? Nem annyira öreg sajnos, hogy öregek otthonába tegyük. Elköltözni meg nem tudunk mindannyian..

2020. okt. 29. 12:18
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
26%
Verjétek meg.
2020. okt. 29. 12:22
 2/43 anonim ***** válasza:
73%
Mi a betegsége, hány éves, milyen családtagod? Amúgy nem. Mondjuk olyan fura látni mennyire más személyiség minden ember, én ezt el nem tűrném😅 már rég kiosztottam volna, hogy ha nem dolgozik legalább fogja be a pofáját és húzza meg magát, vagy takarodjon dolgozni. Ha meg csak csinálja, ellehetetleníteném az otthoni életét,nehogy már jól érezze magát
2020. okt. 29. 12:28
 3/43 anonim ***** válasza:
94%

"mindenkinek folyamatosan megmondja, hogy mit csináljon. "

Ha nem anyád vagy apád akkor mit foglalkozol vele?

2020. okt. 29. 12:30
 4/43 anonim ***** válasza:
79%
...De, veletek van a baj.
2020. okt. 29. 12:34
 5/43 anonim ***** válasza:
84%
Hány éves?
2020. okt. 29. 12:40
 6/43 anonim ***** válasza:
81%
Az hogy elegetek van, nem furcsa. Az viszont hányinger hogy a halálára vágytok.
2020. okt. 29. 12:40
 7/43 anonim ***** válasza:
95%
Sose értettem az ilyen típusú családok dinamikáját. Mi akadályoz meg titeket abban, hogy leüljetek ezzel a személlyel és normálisan elmondjátok neki, hogy mi a probléma? Ha meg megvoltak ezek a körök és tényleg kulturáltak voltatok közben, mégse történt változás, akkor meg miért nem engeditek el? Nem nektek szól, bárki lenne a helyetekben, valószínűleg ugyanúgy viselkedne. Ha nem opció egyik félnél sem a különválás, akkor meg kell tanulni együtt élni vele.
2020. okt. 29. 12:41
 8/43 anonim ***** válasza:
89%

Kirol van szo?

Nem kell kiszolgalni es kesz.

2020. okt. 29. 12:50
 9/43 anonim ***** válasza:
93%
De minek laktok együtt? Miért nem költöztök el? Kié a lakás?
2020. okt. 29. 13:01
 10/43 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem mire ez a nagy lepontozás? Én csak egyéni véleményt írtam a dologgal kapcsolatban, le is írtam, hogy fura hogy ennyire mások vagyunk xd
2020. okt. 29. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!