Apám egy éve lett özvegy, most újra meg akar házasodni, 69 éves, normális dolog ez 40 év házasság után?
"Felfogtátok a kérdést???
Mert szerintem nem. Rohadtul nem az örökségre irányul.
A férfi 40 évig házas volt, a házasságának pedig halál vetett véget. Ha én elveszíteném a másik felem, rohadtul nem tudnék 1 év múlva újra házasodni, pláne nem szerelemből. A gyász még le sem zajlott.
Simán lehet, hogy ez egy kóros gyászfolyamat, a volt feleségét keresi, vagy egy komoly depresszív állapot." Teljesen egyetértek. Érdekes még régen volt egy hasonló kérdés, de ott a nő volt özvegy és házasodott meg évekkel később..ekézték is, érdekes itt fel sem merült, hogy furcsa a feleség elvesztése után röviddel megházasodni. Éés itt is a nőt ekézik, akiről már minden szart feltételeznek...hihetetlen.
Na de oké, gyászév. Ő a gyászév alatt olyan komoly kapcsolatot épített ki, amiből házasság lesz.
Ez nem egy futó kaland volt, hanem egy élethosszig tartó házasság. Nem az a szánalom, amit manapság művelnek az emberek házasság címen.
A szüleim is, a nagyszüleim is egész életükben egymást szerették.
Nagypapám meghalt 5 éve. Mama sosem tudna újra férjhez menni, de ha egyszer el is jutna odáig, biztosan nem 1 év múlva. Akkor még az ember fel sem fogja, hogy elvesztette a párját. Még meg sem szokta azt az életet, amiben nincs ott.
Szerintem nem érted mit mondok.
Elhiszem, hogy elméletben ez így talán működőképes, de a gyakorlatban nem. Egyszerűen nem így működik az ember.
Egyetlen egy esetről hallottam, ott detto kóros gyászfolyamat, és jött egy nő, aki vallási felekezetbe csábította be az öreget, aki bele volt betegedve a felesége elvesztésébe.
Normális az lenne, ha most kezdene ismerkedni, ha most pakolná el a közös fényképeket hogy teret engedhessen másnak stb., de itt házasságról van szó, és a kérdező édesapja nem viccnek tekinti a házasságot.
Ne legyen igazam, de ez rohadtul nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!