Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem ra a szuleim...

Hogyan vegyem ra a szuleim hogy a baratommal aludhassak?

Figyelt kérdés
A baratom 110kilometerre lakik tolem, ezert szeretnek az oszi szunetben nala aludni, sokkal egyszerubb mint minden nap intercityzni, sot nem biztos hogy minden nap tudnank egymashoz menni, igy egyszerubb lenne ha nala aludhatnek. Csak a szuleim nem engedik mert azt gondoljak fiatal vagyok (gimis vagyok). Semmi olyat nem csinalnank, raadasul menstrualni is fogok.. mit tegyek?
2020. okt. 17. 19:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
En is gondoltam arra hogy a baratom aludjon nalunk, de nem tudnank megoldani, mert nehany ok miatt a hugommal vagyok egy szobaban, es nem akarnam hogy ot zavarja a baratom vagy barmi ilyesmi, ezert gondoltam egyszerubbnek ha en aludnek a baratomnal. Koszonom egyebkent mindenkinek a valaszokat🤗
2020. okt. 18. 09:02
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Magyarul 15 éves vagy.

Normális szülőt semmilyen indokkal nem fogsz tudni rávenni, hogy ennyi idősen félig gyerekként az aktuális pasidnál aludj 100 km-rel arrébb napokig.

Nem kell ennyire felnőttet játszani.

2020. okt. 18. 12:33
 13/19 anonim ***** válasza:
10es, miért, pasinál aludni nem fiatal csak ha fizetni kell? Hogy is van ez?
2020. okt. 18. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi van? Amugy en irtam a 4-es valaszt is, de, fiatal, a 10-es valaszomban csak arra reagaltam, hogy szerintem nem draga a vonatjegy.Mi ezen a felreertheto? Nem ertelek. A kerdezot a szulei utazni engedik, de az alvast nem, tehat az utazashoz a szulei szerint nem fiatal.
2020. okt. 18. 15:46
 15/19 A kérdező kommentje:
A sajat osszegyujtott penzembol szoktam leutazni hozza
2020. okt. 18. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Én se engedném

Nekem azt nem engedték hogy 17 évesen leutazzak 60 km-ert

Szoval meg mindig jobban jártál

2020. okt. 18. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért hiszik itt nagyon sokan azt, hogy ami szerintük este történne, az nappal miért ne történt volna már meg... :D
2020. okt. 19. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezt senki nem hiszi, itt nem errol van szo meg mindig, ki is fejtettem az egyik elozo valaszomban, hogy a szulei valoszinuleg hogy allhatnak a temahoz.

Hogy lenne mar ennyire naiv barki is? :D

2020. okt. 19. 11:41
 19/19 anonim ***** válasza:
17es, mindenki tudja hogy a tinik nem bírnak a vérükkel, hidd el a szülők se naivak. Egyszerűen csak egy gyerek párkapcsolatba nem fér bele az egymásnál alvás, az már egy komoly kapcsolat mércéje.
2020. okt. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!