Anyukák és apukák nem féltek attól hogy megnőnek a gyerekek és egyedül maradtok?
Nekem felnőttek a gyerekeim és nem maradtam egyedül. Igaz, soha nem is féltem ettől, mert nem magam szórakoztatására hoztam őket világra.
Van párom, vannak barátaim és közös barátaink, de ami a lényeg, hogy azzal, hogy felnőttek a gyerekek és saját életük van, még nem veszítettük el őket.
Miért kéne olyasmitől félni, ami az élet legtermészetesebb része...?
A gyerek "vendég a háznál".
Ezt mindenki pontosan tudja, legkésőbb a fogantatás pillanatától - de igazából a saját tapasztalatából még sokkal korábbról...
Nekünk nem rég költözött el a kisebb gyerekünk is. Egy hétig volt fura.
Mitől féljünk? 50 évesek vagyunk. Talán majd ha 20-30 év múlva egyikünk elmegy végleg...
Addig elszórakoztatjuk egymást.
Gyerekekkel is jó a kapcsolatunk. Stb..
Láttam olyat -elszorult szívvel-, hogy szeretettel, gyöngédséggel kocsiban tolja az idős házaspár a gyereket, aki nem beszél, nem jár.
De már 20 körüli lehet.
Az a jó, ha kirepülnek, önálló szabad gondolkodású felnőttek lesznek. A szülők meg teszik a dolgukat, ami a gyereknevelésen kívül az életútjuk része. Az öregségtől, a haláltól meg mindenki tart, mert nehézségekkel jár, ha van gyerek, ha nincs.
"Kedves" utolsó! Nem maradtam sőt nem is tartom velük a kapcsolatot mert eldobtak!
De van 2 gyerekem akik még kicsik és megfordúlt a fejembe mi lesz ha saját életük lesz.
Érdekelt más véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!