Hogyan segítsek anyukámnak megnyugodni?
Figyelt kérdés
Folyton idegeskedik a húgom és apukám miatt és állandóan a régi sérelmeit sorolja és ez az egész már az egészségére is ráment, szeretnék segíteni rajta.2020. okt. 13. 17:02
1/11 anonim 

válasza:

Nem tudsz, csak pszichológus vagy pszichiáter szakember képes erre. Anyukád beteg, a fejében ismétlődik egy lemez örökké, ezt csak szakember tudja meggyógyítani, máskülönben ilyen marad.
2/11 anonim 

válasza:

Próbálj mellette állni, ez az amivel a legjobban segithesz
3/11 anonim 

válasza:

Szerintem ez sokkal bonyolultabb,mint hogy mind ezt 1 mondatba leírni.
Miért idegeskedik? Mit csinált apád meg a húgod?
Milyen régi sérelmek?
Ráment az egészségére,ezt kifejtenéd?
De minden estre,ahogy az 1-es mondja,szakember szükséges!
4/11 anonim 

válasza:

Én is #1 hozzászólóval értek egyet.
6/11 anonim 

válasza:

"#1: +10"
Ez pontosan mit jelent?
7/11 anonim 

válasza:

Nem lehet hogy orvos kellene anyukádnak?
8/11 anonim 

válasza:

Az én anyukám egész életében ezt csinálta, és csak amikor meghalt az a szülője, aki állandóan gyötörte, akkor csökkent a mindennapos panaszáradat. Hiába is ment volna orvoshoz, ha a szülője kiskora óta szadistán kínozta. A te édesanyádat ki bántja?
9/11 anonymousreview60 

válasza:

#6: Nem olvasol magyar nyelvű blogokat? Mit írsz ki, ha egyetértesz valaki véleményével? Bekopizod az egészet? Nem. Kiírod, hogy #56-tal egyetértek? Nem.
#56 még egyszer? Nem.
#56: +1
10/11 anonim 

válasza:

Jó,értem,kösz. Ne kapd fel a vizet,vegyed be xanaxodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!