Lakással vagy angol nyelvű magániskolával támogatnád a gyereked?
19# vagyok, egyébként ha általános iskola elején veszel neki egy lakást és kiadod, akkor mire felnő bőven jön belőle annyi pénz, hogy tanulni tudjon belőle.+a lakás is megmarad
Egyetemi képzésre szerintem inkább megéri pénzt adni,akár itthon, akár külföldön.
23: sztem ez nincs összefüggésben a kérdéssel, én csak egy fél évet voltam kint, itt meg évekig tartó tanulással, amire nincs ösztöndíj, tehát mindenképpen finanszírozni kell.
A vitába mindenesetre nem állok bele, mert ezen az oldalon az ilyen kérdéséket a legtöbben érzelemből közelítik meg, mert fáj nekik, hogy nem saját lakásban élnek... A racionalitás meg sehol, így nem igazan van értelme a diskurzusnak.
Igazából a kérdés értelmetlen. Egy hat éves gyerek még nem tudja, mit akar majd kezdeni az életével, vagyis az angolszász jelleggel oktató magániskola anyuka döntése, nem a gyereké. Ezt nem lehet párhuzamba állítani egy fiatal felnőttnek nyújtott életkezdési támogatással.
Ha anyuka akarja és a gyereknek van nyelvérzéke, akkor járassa magániskolába, persze. De attól még simán lehet, hogy a gyerek nem akar majd külföldi egyetemre menni, nincs ez predesztinálva.
Aki, a kérdésre válaszolt felpontoztam véleménytől függetlenül. Sokan félreértették, a brit iskola Magyarországon van.
6 évesen pedig igen nehezen mondja meg a gyerek, hogy mit akar tanulni természetesen, de ilyen korban mindig a szülők döntenek. Nyilván ezért áll fenn a dilemma. A lakás kiadás valóban jó ötlet, amiből a tandíj részben vagy egészben fizethető.
Akik szerint a külföldi egyetem instant megoldja egy csomó problémád azok tévednek.
Csak még jobban eladósít mint a magyar, és néhány szakot, pl. jogász leszámítva nem vagy sokkal előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!