Mostanába nem lehet elviselni anyámat. Másoknál is ilyen ez?
Semmi nem jó, ahogy én csinálom. Csak úgy jó, ahogyan ő csinálja. Rossz sorrendbe proszivózok, hülye módon takarítom a konyhát.
Eddig suliztam, addig azt mondogatta, hogy kirak, aztán amikor le érettségiztem nyáron akkor, hogy akkor tesz ki, ha nem találok munkát, most hogy van munkám, takarodjak albérletbe, mert semmit se csinálok itthon.
Annak ellenére, hogy napi 12-13órát dolgozom, minden bap elmosogatok, leviszem a kutyat, kétszer 3/4órára (ő sose sétáltat kutyát, hiába ér haza 5re, én meg 10re). Ha szabadnapos vagyok, akkor takarítok. Mostanában már főzök is.
De semmi nem jó Neki. Akármit csinálok beszologat, csesztet, beleköt. Halál kedves vagyok vele, szerinte flegma vagyok.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak, hogy megfeleljen neki, mert semminek se örül. Sose mondja, hogy köszönöm.
Már fogalmam sincs mit csináljak, de olyan drága egy albérlet, hogy nem tudom egyenlőre megengedni magamnak.
Anya csak egy van !
Takarítás arany szabálya bentről kifelé. lentről kifelé .
Én elmennék albérletbe lakótársakkal. Összecuccolnék más fiatalokkal
Amit anyád művel ez téged is tönkretesz idegileg.
Skizofrénia jelei
Próbálj meg beszélni vele hogy nagyon kibszik veled ha albérletbe küld. Mivel úgy sosem lesz saját lakásod.
Ha nem megy hát költözz aztán majd meglátja hogy milyen az ha nincs segítség otthon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!