Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon megbántottam anyukámat,...

Nagyon megbántottam anyukámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukám egy nagyon jólelkű ember, aki mindig csak a jót akarja nekem, én pedig egy önző paraszt szoktam vele lenni általában.

Apukám megcsalta, és szint az egész életét tönkretette, így én vagyok neki az egyetlen férfi, akire számíthat. Láttam, hogy rengetegszer tartja vissza a könnyeit, és őszintén nem tudom, hogy most lemondott-e az életről. Annyira összevesztem vele, hogy elküldött otthonról. Bocsánatot akarok kérni, és éreztetni vele, hogy rám számíthat. Mit csináljak?

2020. okt. 10. 23:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Milyen érdekes. Anyukád egy angyal, de te egy "önző paraszt" szoktál vele lenni, csak úgy, mert miért ne? és akkor jössz rá, mennyire szereted és milyen rossz neki, mikor kirakott téged is.

Minden tiszteletem Anyukádé, hogy képes arra, hogy megvédje magát az "önző parasztoktól" akár úgy is, hogy elküldi őket az életéből.

Te vissza akarod kérni magad hozzá, de gondolkodj el azon, hogy anyukádnak szüksége van-e egy olyan emberre, mint amilyen te vagy. Hogy könnyíted-e az életét vagy nehezíted.

Ha varázsütésre meg tudsz változni és többé nem bántani őt, akkor eddig miért nem tetted? Ha tudtad, hogy kínzod őt, miért nem hagytad abba? Ha vissza enged és legközelebb is korlátozni akar téged valamiben, vagy csak nem akar valamit megadni, hogy fogsz reagálni? Újra paraszt leszel?

Ha a célod az anyukáddal való jó kapcsolat, akkor írj neki egy levelet, amiben belátod a hibáidat, bocsánatot kérsz és leírod, hogy megmutatod, hogy más ember leszel. Ezek után elkezded az önálló életed és a heti 1-2 találkozón szépen bebizonyítod, hogy kitartasz a döntésed mellett.

Ha a célod a kényelmes lakhatásod visszaszerzése, akkor te semmit nem fogsz változni, max rövid távon, mert te csak ki akarsz használni egy jólelkű embert.

2020. okt. 11. 09:29
 12/12 anonim válasza:
Mondd el neki ugyanezt.
2020. okt. 31. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!