Kukacos a konyha de a család szarik bele és egyedül nem tudom megoldani. Jogos e hogy sztrájkba léptem és nem fogalkozok a konyhával amíg a családom nem segít elhárítani a problémát?
Anyád az hagyján, mert tőle még elköltözhetsz, nem kell vele élned a jövőben.
De neked tényleg egy ilyen trehány pasi kell, aki lesz*rja, amit mondasz? Én biztos elküldtem volna már a halál f*szára, nemhogy még takarítsak utána és főzzek is rá.
Csak én akadtam ki azon, hogy a házimunka 90% főzés, mosogatás? És mi van a mosásal, teregetéssel, takarítással, szemétlevitellel, vasalással? Hogy jön ki így a 90%? Milyen egyetemre jársz te? Ha már arányaiba nézzük, a házimunka legnagyobb részét a takarítás teszi ki, mert abba beletartozik a felmosás, porszívózás, mosogatás, ablakmosás, stb.
Egyébként a pasidat kidobod, anyádtól meg elköltözöl. Vagy otthagyod neki a pasidat, lehet jobban összeillenek, ha mindkettő ilyen igénytelen.
Csak te akadtál ki azon, amit magadnak ki bírtál hámozni, de fussunk neki együtt újból.
Azt írja a kérdező, hogy
"...én végzem a házi munka kb90%át, tehát a főzést és a mosogatást is. "
Tehát: a házimunka 90%-ának egy részét képezi a főzés és a mosogatás is - meg egyéb dolgok is, és ez az IS szócskából kellene, hogy kiderüljön az olvasó számára.
Mi lenne, ha adnál fel albérletkereső hirdetést OCD-s lakótársak elönyben jeligére? Most komolyan, nem gúnyolódásként, de egy enyhébb OCD-s tök rendben van, szerintem vagy olyan igényes, hogy ne menj az agyára, ő maximum azzal fog a tiédre, hogy extra sikálós - rendrakós rutinokat hoz magával.
Anyukád olyan, amilyen - idővel romlani fog (tapasztalat), a pasid meg ... hát van az a szint ami hosszútávon nem vállalható kompromisszum, romantikus érzelmek ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!