Nem hagynak időt tanulni. Mit mondjak még a szüleimnek?
Hétfőre meg kellene tanulnom 5 emelt tételt töriből, de tegnap este közölték, hogy ma segítene kéne itthon, mert benne vagyunk eléggé a lakásfelújításban.
Tudom, hogy az 5 db szinte semmi, ahhoz ami majd kell májusban az érettségin, de mivel eddig nem nagyon feleltünk tételekből nem szerettem volna az utolsó napokra hagyni. Végül nem jött össze, mert mire hazaérek minden nap 4-kor örülök ha a házit van erőm megcsinálni meg esetleg a dolgozatokra felkészülni másnapra.
Így most az van, hogy lesz a holnapi nap amikor tudok tanulni hétfőre.
Plusz ha már most ez megy, nem tudom, hogy fog sikerülni felkészülni rendesen 5 tantárgyból az érettségire..
#10 Ezt sajnos nem jól tudod. A magyar oktatásban seggelni kell. Nem kompetenciát, hanem lexikalistást mérnek a vizsgán. Ha jól akarsz szerepelni, akkor úgy kell ahogy a 6os mondja, vizsga előtt kell tanulni és utána nyugodtan elfelejtheted az egészet, mert soha nem kell elővenned az életben.
Az egyetem pedig ugyanez csak nagyban és még erősebben. :)
Nem mondtam, hogy nem szoktam segíteni, de szeretnék egy jó érettségit és év végi eredményt.
Az előző hozzászólásodat pedig nem én töröltem jobb, ha tudod, mielőtt újabb privát üzenetekkel bombázol..
16-osnak igaza van.
A tétel az csak egy vázlat, a korábbi anyagok egy részéből.
Tudom, hogy azt írtad, hogy ne írjuk azt, hogy 5 tétel semmiség, de én tényleg nem értem, hogy holnap miért ne tudnád megtanulni.
Vagy egész hétvégén segíteni kell? Kizárt hogy ebben a két napban ne lenne 2 szabad órád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!