Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akarja látni a...

Apám nem akarja látni a páromat, pedig én összeszeretnék költözni vele és nem támogatja. Jól döntöttem?

Figyelt kérdés
Apám nehéz eset, mivel iszik.. Mikor összejöttem a párommal azt mondta nehogy hazavigyem, pedig még nem is ismerte.. úgy döntöttünk összeköltözünk. Próbáltam vele megbeszélni de csak rosszabb lett a helyzet, ezért úgy döntöttem csak szimplán elköltözök. Azt mondta ne kerüljek a szeme elé, a párom meg végképp nem.. Jól döntöttem? Illetve idővel talán megbékél?
2020. okt. 9. 04:21
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Majd meg békél a távolság gyógyítja a sebeket .
2020. okt. 9. 04:41
 2/7 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Jól döntöttél, ha nagykorú vagy önálló keresettel. A fentebb leírt, előítéletes alkoholistával nem érdemes tárgyalni. Megbékél vagy még nagyobb lesz a távolság köztetek. Mindenképpen nyersz vele.

Gyanítom, hogy a sz@r házassága miatt nem akarja, hogy házasodj vagy hogy az ő feleségének a lányát bárki elvegye. Az, hogy ez neked rossz, a belátóképességén kívül áll.

2020. okt. 9. 04:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól döntöttél. :)
2020. okt. 9. 06:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.🙂
2020. okt. 9. 06:20
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Én a párod helyében még orrba is b__tam volna, de egyébként igen.
2020. okt. 9. 06:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól döntöttél.

Egy dolgot mindig tarts szem előtt apáddal kapcsolatban. Úgy, és annyira hallgass rá, amennyire ő szeretett, és nevelt téged. Nekem a volt férjem ilyen. 10 éve elváltunk, mert elkezdett inni. Most 14 éves a lányunk. Kiakadt azon, hogy miért engedtem a nyáron el 2 napra nyaralni az osztálytársához. De a 10 éven keresztül egy szelet csokit nem vett neki. Ilyenkor meg fontoskodik, mintha felelős szülő lenne. Csak nevetünk rajta. Nem ilyenkor kell el kezdeni a gyerek nevelést. Valahogy úgy látom, hogy a te apád is az a fajta, akinek nagy ritkán eszébe jut, hogy van gyereke, és ilyenkor játszani akarja a féltő szülőt. De pár nap alatt elfelejtik egy két üveg koccintós után.

2020. okt. 9. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél, most már csak azon dolgozz, hogy érzelmileg teljesen független legyél ettől az embertől és ne érdekeljen semmilyen szinten a véleménye.
2020. okt. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!