Mi erre a megoldás?
Sziasztok!
Ma brutálisan összevesztem a szüleimmel és a húgommal. A húgommal a viszonyom eleve borzalmas, én ki merem jelenteni, nem szeretjük egymást, szerintem mindketten egyke típusok vagyunk, de pechünkre ott van a másik.
Ma a húgom lekurvázott engem. Először szépen mondtam, hogy várom a bocsánatkérést, nem hatott, sőt megismételte. Elkezdtünk üvöltözni egymással, egymást követték a dolgok. Végül összeverekedtünk, ő a nyakamba mélyesztette a körmét, én meg behúztam neki teljes erőből. A szüleink a kiabálásra értek haza, meg a földön egymást csépelésre. Nem volt könnyű szétszedni minket, ki tudtam volna kaparni a szemét.
A szüleimk engem meg sem hallgattak (mindig azt mondják, nekem legyen több eszem...). Mivel nem hallgattak meg, velük is összevesztem, mérgezőnek, kivételezőnek és a húgom imádóinak neveztem őket. Az a féreg meg vigyorgott a háttérben.
A legnagyobb gond, hogy holnapra meghívtak minket vendégségbe a bácsikám és a nénikém. Nem akarom megkockáztatni, hogy ott is összeveszünk, meg amúgy is majdnem ölni tudnék (a nénikémet és a bácsikámat viszont nem akarom büntetni). Ezt most bejelentettem, és a szüleim most nekem estek, hogy ezt hogy gondolom.
És a másik kérdés: ez az egész három órája volt. Azóta lüktet a fejem, lüktet a gyomrom. A vérnyomásomat tíz percenként mérem. Három órája 218 volt, öt perce 207(normál állapotban kb. 130 szokott lenni). Levegőt is nehezebben kapok. Érdemes mentőt hívni?
17/L.
A testvérháború mindig is megvolt közöttünk. Akármennyire is mondta valaki, hogy nincs egyke típus, a húgommal azok vagyunk.
Mindkettőnknek kizárólagos szülői szeretet kellett volna mindig is, de a húgom semennyire nem kapta meg, én meg úgy nem kaptam meg, hogy emlékezzek rá.
Nem alakult ki egymás iránt a szeretet, ez van...
Esetleg üljetek le, beszéljétek meg, hogy kinek mi a baja, de nem egymást gyepálva. Egy pasi egyébként se éri meg veszekedni, azok jönnek mennek az életetekben...
Vagy ha nem laktok nagyon messze, akkor segítek, mint harmadik kívül álló fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!