Nem iszok, nem drogozik, nem járok el bulizni! Nem ilyenekre verem el a pénzem pedig meghetetnem! Hanem vásárolok vagyis rendelek cuccokat magamnak (:.
Teljesen mint akit el vágtak volna sipakol, frocsog, ordít ilyenkor. Hányszor kérdeztem meg tőle ha tetszik neki valami nagyon szívesen még eszem neki de neki nem kell nincs szüksége ilyenekre. Akkor kérdem én miért is zavarja? Ebben lelelm örömöm szeretek öltözködni, szeretek csinos lenni és nem trampli, slampos.
Ennek vásárlási kényszer a neve. Semmid se lesz életedben, mert mindent kiszórsz az esztelen rendelésekkel. Van ilyen ismerősöm nekem is, többet keres nálam, de hó végén kölcsönkéreget, mert elkölti biszbaszokra.
2020. szept. 28. 12:49
6/19 anonim válasza:
Honnan tudjuk mi baja ezzel anyádnak? Kérdezd meg tőle. És igen kéne tudni a mértéket. Nem mindegy, hogy néha rendelsz magadnak pár cuccot, vagy az összes spórolt pénzed ruhákra dobod ki, mert az is majdnem akkora baromság, mintha elinnád minden hétvégén.
2020. szept. 28. 12:49
7/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2020. szept. 28. 12:50
8/19 anonim válasza:
Vele élsz még? Egyébként nem gondolom, hogy zavarnia kene. Nincs azzal semmi gond ha szeretsz csinos lenni, de ez ne menjen más rovására. Néha lepd meg Őt is egy-két aprósággal mégha “nincs is ra szüksége”. :)
2020. szept. 28. 12:50
9/19 anonim válasza:
Amúgy ez az ultimate felmentés a hülye viselkedésre: nem iszom/nem drogozom legalább. Mintha a rabló feltenné a kezét és azt mondaná, hogy dehát embert azé nem öltem.
2020. szept. 28. 12:53
10/19 anonim válasza:
Nem írtál semmit a körülményekről, hogy mi anyukád gondja.
Ha vásárlásmániás vagy, és nagy összegeket költesz totál felesleges cuccokra, mert ettől vagy boldog az nem jó. És ez is egy függőség, mint pl. az ivás.
Ha időnként rendelsz, amire szükséged van, nem okoz semmilyen gondot, nem ettől leszel boldog, és anyukádnak csak az a baja, hogy neki fura az online rendelés, akkor nyilván nem gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!