Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire elítélendő, ha egy...

Mennyire elítélendő, ha egy harmincéves, különélő nőnek az apja nevén van a kocsija, mert ő lusta szervízbe vinni?

Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 07:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

10: Itt te háborodtál fel :D

Miért ne lehetne más véleményem? Kötelező mindenkinek ugyanaz gondolnia egy kérdésről? Normálisan válaszoltam, nem szidtam senkit. Még csak hasonlót se írtam, hogy meg kéne lincselni, stb. Inkább neked kéne elgondolkozni, hogy miért vagy ilyen agresszív.

2020. szept. 28. 09:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a biztosítás nagy valószínűséggel drágább lenne a harminc éves nőnek, ezért teljesen érthető, ha az apja nevén van az autó.
2020. szept. 28. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne lusta? Tudom itt gyakorin mindenki mindenhez is ért, de azért a valóság kicsit más. Autószerelők esetében teljesen jogos a félelem, hogy ott fognak átcseszni ahol tudnak, pláne, ha látják (feltételezik), hogy nem értesz hozzá. Engem még márkaszervízben is próbáltak átverni. Mondjuk velem besz_pták, de szörnyű belegondolni, hogy hány rosszul szervizelt kocsi mászkál az utakon ilyen seggfejek miatt.
2020. szept. 28. 09:25
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Felesleges körök... Idővel úgyis mindenki rájön (kevesebb vagy több kínlódás után) hogy le kell sz.rni mások véleményét, mivel az emberek g.cik, és már csak unalomból is beléd fognak kötni. Ha neked így jó, akkor ne foglalkozz senkivel, mindenkinek van a saját háza táján sepregetni valója.
2020. szept. 28. 09:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag attól függ, hogy az apja mit szól hozzá. Ha neki ezzel semmi baja, akkor másnak nincs joga belepofázni.
2020. szept. 28. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy az apja nevén van? Ki a tulajdonos? Van üzembentartó?

Szerviz szempotból valóban tök mindegy, ki viszi oda, a tulajdonos vagy az üzembentartó.

De biztosítást az üzembentartónak kell kötnie. Az apuka kb. 60 körül lehet, így ő már egyre nagyobb kockázatot jelent a biztosítónak, ezért egyre magasabb árat fognak kiszabni. Ezt persze a bonus/malus ellensúlyozhatja egy darabig, de hosszú távon jobban járna a lány, ha saját maga nevén lenne a biztosítás, azaz ő lenne az üzembentartó. Ettől még lehet a papa a tulajdonos, meg hordhatja is ő a szervizbe.

Meg persze egy esetleges károkozásnál is probléma lehet abból, ha nem a lány az üzembentartó.

2020. szept. 28. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:
60%

Semennyire. Az én autóm a férjem nevén van, mert neki 15 éves jogsija van, nekem meg csak 1, szóval így olcsóbb a biztosítás is.

Szerintem marhàra nem érdekel senkit.

2020. szept. 28. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!