Költözek el vagy maradjak otthon?
Helyzet a következő szüleim beleszólnak mindenbe korlátozni akarnak mindenben de cserébe etetnek ittatnak nem várják el hogy beszáljak számlákba amit megkeresek az az enyém kb havonta 300e ft. Szerintetek mi lenne a helyes döntés mennyek albérletben ahol el megy a fizetésem nagy része és nem marad semmi vagy türjek pár évig amig összejön egy háznak az ára? Tanácstalan vagyok ti mit választanátok szabadon csórónak lenne vagy pár évig rabnak?
23F
miben korlátoznak? mert ha abban, hogy pakolj össze magad után, ha ettél, az jogos. az is, hogy tedd ki mondjuk minden szombaton reggel a szennyesedet
de hogy hová mész, kivel barátkozol, hol dolgozol, milyen nadrág van rajtad, na az nem jogos..
Hogy miben korlátoznak?
Például hogy veszekednek hogy ha részegen jövök haza vagy ha késő megyek el otthonról beleszólnak kikkel barátkozom hogy mire költöm a pénzem nem tetszik nekik ha például rendelek valamit az interntről balhéznak folyamatosan mint ha csak direkt provokálnának. Ha nem csinálok semmit csak gépezek vagy nézem a tv egy rossz szavuk nincs félnek attól hogy elzülök mint a nagybácsikám aki elitta az agyát lezülött alkesz mindig azt mondják hogy ő rá ütöttem ami egy szerintem baromság
Leégne a pofámról a bőr, ha en dolgoznék és eltartatnám magam....
Itt nincs kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!