Szóval a nevelő apukam most egy ideje távol van( lényegtelen igazából munka miatt) és anyukám egyik baratja már egy ideje nálunk szokott aludni és úgy gondolom hogy megcsalja vele. Mit tegyek?
#13. Teljesen igazad van.
Ezt én sem értem soha, de többség az összes ilyen kérdésnél ide hányja hogy semmi köze hozzá a gyereknek.
Szerintem Ők is hűtlenkednek.
#15: mert semmi köze hozzá a gyereknek.
A gyerek mit szólna, ha be kéne kötelezően számolnia a magánéletéről?
#17. Persze 18.-ás mert a hármas kapcsolatok, a nyitott kapcsolatok, vagy akár a cuckold kapcsolatok annyira elfogadottak és elterjedtek...
Biztos ilyesmi van a háttérben és nem hűtlenkedés.
Egyébként a gyereknek mindegyikhez köze van, ugyanis mind roppant kellemetlen, előtte zajlik, Ő is abban a házban él és nem egy alattvaló...Hanem teljes értékű lakos.
Valamint ha hűtlenkedésről van szó, akkor neki kéne titkolózni, meg hazudozni azért mert az anyja nem bírja tűrtőztetni magát? Komolyan azt gondolod, hogy ez az állítás etikailag rendben van?
Amúgy meg aki nem a monogám kapcsolatokban hisz, az csináljon amit akar, de akkor ne vállaljon gyereket, ugyanis ez itt Európában igenis hatalmas szégyen.
Nem véletlen, hogy nincs hármas házasság sem, vagy élettársi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!