Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nevelő apám. Miért ilyen?

Nevelő apám. Miért ilyen?

Figyelt kérdés
Már kozel 3 eve mindig veszekedik velem, es a testvereimmel. 16 eves vagyok es fiu. Olyanokon mint pl hogy atjott a baratnom, kezetmostunk, es leszidott mindket hogy elhasznaltuk az osszes folyekonyszappant. Multkor megmikroztam a tojast, es ezert kaptam buntetest, mert szerinte nem kell a tojast megmikrozni, es hogy en miert csinalok ilyen hulyesegeket. Tegnap talalkozni szerettem volna a 10 eve legjobb haverommal egy orara, felhivtam ot, es nem engedte meg. Mondtam a haveromnak hogy nem engedtek el.. Felmegyek, es beordit a szobamba, h nem kell "papagajoskodni". Enis visszaszolok neki hangosan, mert duhos voltam h egy orara nem talalkozhatunk. Ennyit mondtam "Nem papagajoskodok". Mondta h "gyere ki!". Kimentem, felpattant az agyrol, es megpofozott. Allok tovabb egy helyben, aztan nekilokott erosen az ajto szelenek, es bevertem a fejem. Utana mondta h "lehet elfele menni". Felvettem a cipot es eltekertem mamamhoz. Hivtak este hogy en menjek haza, de nem akartam igy hazamenni. Aztan megzsaroltak mar mindennel, eltiltanak baratnomtol, haveromtol. Kenytelen voltam hazamenni. A monitoromat beutotte neveloapam egy kalapaccsal, mert "ideges volt". Mi ilyenkor a teendo szerintetek?

2020. szept. 17. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl stabil az idegrendszere.. anyukáddal is így viselkedik? Vannak nem normális emberek és sajnos sok családot tönkre tesznek. Amint lehetőséged van költözz el, hidd el jobban fogod érezni magad.
2020. szept. 18. 08:04
 12/13 anonim ***** válasza:
41%

Mivel nem a saját gyereke vagy, ezért territoriálisan viselkedik.

Pontosan az a szituáció, amikor a hímoroszlán átveszi egy másik oroszlán által uralt női falkát, majd a kölyköket elirtja... Nem kell neki indok...

Territoriálisan viselkedik, uralkodni akar a lakásban.

2020. okt. 28. 09:28
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Nofene.. miert lettem lepontozva?

Sziklaszilard meggyozodesem, hogy errol van szo, ezt osztonosen csinalja az az ember

Mi ebben a kifogasolando?

Mivel nem ertesz egyet?

Elozo vagyok

2020. okt. 29. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!