Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám 46 évével járhat az,...

Anyám 46 évével járhat az, hogy egyre kevesebb dologban segít és nagyon könnyen feldühíti magát?

Figyelt kérdés
Nagyon könnyen, azt úgy értem, hogy ha mondtok valamit vagy a testvérem valamit ami kissé butaság vagy ha megkérdezem, mi jó lesz az ebéd, az 1. Dolog a leszidas és akármit mondok rá, folyton azzal jön, hogy nem ér rá vagy nincs kedve. Érdekes, mert jelenleg otthon szokott lenni amíg nincs állása, néha bebiszitterkednie kell egy ismerős lányára, de akkor sem értem, miért szid minden nap. Szinte már nem szoktam hozzá szólni, de akkor meg ő szol hozzám és többször kell átgondolom mit mondjak, hogy ne legyen dühös.
2020. szept. 15. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Ez simán klimax. Nagyon sok nőnél már 40 körül elkezdődik és nehéz kezelni, legalább annyira, mint a kölyköknél a kamaszkort.
2020. szept. 16. 07:38
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is a változókor lehet. És/vagy a munkanélküliség miatti stressz. Vagy beleunt, hogy neki kell mindenről gondoskodnia otthon.
2020. szept. 16. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Anyám és anyósom is ugyanilyen, mindketten most klimaxolnak. Az enyémnek már több, mint 1 éve tart, nem tudom mikor lesz vége. Mindent beszólásnak vesz, mindenen elsírja magát és ő is folyton beszólogat. Próbálom azzal enyhíteni, hogy hozzá sem szólok inkább, de az sem segít, mert kitalál magának akkor is bajt és ígyis rajtam csapódik. Remélem nem tart évekig...
2020. szept. 16. 08:23
 14/16 anonim válasza:
57%
Ha csak 46 akkor eléggé fiatal még, nem a kora miatt lehet.
2020. szept. 16. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Ennyire egymástól eltérő válaszokat ritkán olvas itt az ember.

Szörnyű, hogy a tudomány mai állása szerint elfogadott és hirdetett tényeket valaki lepontoz.

Azokkal értek egyet, akik azt írták, hogy a klimax-szal vagy a munkahelye elvesztésével függhet össze, esetleg mindkettővel.

Az, hogy a 46 éves nő öreg, vagy fiatal az egyéni megítélés és érzés kérdése ("A sláger szerint: "Nem az a fontos, az ember hány éves, csaak a szíve legyen fiatal").

Szóval: a 46 éves nő gyermekszülésre idős (dehogy öreg!, még valaki lepontoz, ha öreget írok... hahaha), némelyiknél már lehetetlen.

A társasági élethez meg éppen jó!

Ffi.

2020. szept. 16. 09:36
 16/16 anonim válasza:
31%
klimax🤣🤣
2020. okt. 10. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!