3 hete vesztettem el a szűzességem, védekeztünk a menstruációm is megjött de elvégeztem 1 tesztet... Mit tegyek ?
Anyukám megtalálta mélyen a szekrényembe és nagyon kiborult, ideges.
16/l
Állj oda kerek perec,és mondd neki
Anyu, ezt elb@$ztam
Védekeztél.
Megjött.
Mindennek ellenére tesztet csináltál.
Amit nem kidobtál, hanem eltetted a szekrénybe.
Neked, nektek még nem való a szex, ahogy #11 mondja. :)
Édesanyádnak tudomásul kell vennie, hogy úgy gondolod, hogy már elég nagy lány vagy ehhez, neked meg azt, hogy ő nem ért ezzel egyet. Hogy kinek van igaza, az más kérdés. Később, ha lehiggadt próbáljatok meg beszélni!
Ne csodálkozz, hogy kiakadt ezen, pláne úgy, hogy azért egy terhességi tesztről az ember feltételezi, hogy olyankor végzik el, amikor reális esély van arra, hogy pozitív lesz az eredménye ;). Mostanság 16 évesen viszonylag kevés lány van fizikailag, szellemileg és anyagilag felkészülve az anyaságra... lehet, hogy anyukád továbbgondolta a dolgot és elképzelte, hogyan menne neked egyszerre a suli és a babázás. A baráti és ismeretségi körömben azt látom, hogy ez még egyetem alatt, félretett pénzzel és segítőkész nagyszülőkkel is kemény menet.
Az egy másik kérdés, hogy anyukád miért matat a szekrényedben és hogy te miért őrizgetted a tesztet. Hehe, mondjuk az egyik barátnőm a nagy sietségben az ágya mögé gyűrte a véres lepedőjét és másnap arra ment haza, hogy az édesanyja épp azt mosta :). Igaz, ő már 19 éves volt ekkor és elég érett gondolkodású.
Mindennek ellenére tesztet csináltál.
Amit nem kidobtál, hanem eltetted a szekrénybe.
lehet, hogy tudat alatt gyúrt arra, hogy az anyja megtalálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!