Késik a menstruàcióm (múlt hónapban vesztettem el a szüzességem) mi lehet a baj?
Na szóval múlt hónapban ovuláció után vesztettem el a szüzességem(ha jól tudom ovuláció után 14 napra biztos megjön a menstruáció)akkor meg jött a várt időpontban,viszont ebben a hónapban eléggé stresszes voltam az ovuláció idejében(féltem a terhességtől)és most már 4 napja késik...Persze védekeztünk óvszerrel és a végén megnéztük,hogy lyukas-e és egyik sem volt az.
17L
Első szex, stressz...
Ezek miatt késik.
Valószínűleg nincs baj , csak ideges vagy.
Az első aktus után megváltozik a hormonháztartás , szóval várnod kell ,hogy helyre jöjjön.
Nekem az első aktust követően a vér mennyisége megvaltozott , a menstruáció időtartama kitolódott , és görcsöltem (addig nem ) .
Kell jó pár hónap ,hogy újra beálljon ... Nekem volt , hogy 2 és fél hónapot késett védekezés mellett..
Ne idegeskedj . ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!