Hogyan küldjem le a korlátaim?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem a 18-at és rájöttem, hogy még nem is csináltam semmit. A szüleim egész életemben túlságosan féltettek és most kezdem észrevenni, hogy mennyire szerencsétlen és félelmekkel teli ember vagyok. Pl. hullámvasút, tetoválás, de még csak egy színes kontaktlencsét sem merek betenni. Nem voltak soha hobbijaim sem, barátaim sincsenek igazán, nem tudom magam elengedni és állandóan azon kattogok, hogy mások mit gondolnak. Hogy kezdhetnék el élni?2020. szept. 13. 15:25
11/14 anonim válasza:
Még semmit sem késő elkezdeni, boldog születésnapot! :)
12/14 anonim válasza:
A tetkótval nem vesztettél semmit, nincs mindenkinek tetkója. Mint ahogy nem is lázad mindenki. Inkább fogalmazd meg magadban jobban, mi az a hiányosság, amit érzel.
13/14 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm szépen
#12 Nem tudom mi hiányzik pontosan, leginkább minden. Úgy értem soha nem csináltam semmit csak ültem
2020. szept. 14. 21:29
14/14 anonim válasza:
Neked leginkább a közösségi élet hiányzik. Keress különböző táborokat. Bár a vírus miatt a jövő évi nyár milyensége ilyen szempontból kérdéses lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!