Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A húgom nem meri elmondani?

A húgom nem meri elmondani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A húgom 13 éves és van egy srác aki tegnap elmondta neki, hogy tetszik. Erről eddig csak én tudok. Szeretne összejönni vele, mert neki is tetszik. Viszont fél elmondani, mert mindig azon agyal, hogy "jaj, mi van ha nem engedik meg, akkor tök ciki lesz." Szóval nincs bátorsága elmondani, én meg nem mondhatom el helyette. Először csak anyának szeretné, mert apa nem olyan aki nagyon díjazza az ilyet.

Köszönöm!

2020. szept. 9. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell ettől félni, az édesanyátok nem hiszem, hogy rosszul fogadná. Ha betartják a szüleitek által hozott szabályokat nem lesz semmi gond.
2020. szept. 9. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell a szülőknek mindenről tudniuk. Majd ha úgy érzi mondja el.
2020. szept. 9. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
És a szülő milyen szabályokat fog hozni? Pl. *csóknál több nem lehet* vagy *még csók sem lehet* 1. Egy szülő nem akarja hogy a LÁNYA 13 évesen csókolózon 2. Ha megengedné az már milyen lenne hogy egy 13 éves lány csókolózzon? És ha csók van akkor sz*x is, hazudni mindenki tud.
2020. szept. 9. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
És ha csók nincs az milyen kapcsolat?
2020. szept. 9. 16:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Húgom nem olyan, hogy sz*xelni akarjon. Ismerem őt és tudom, hogy nem csinálná. És szerintem egy kapcsolat nem attól kapcsolat, hogy van-e csók vagy nincs.
2020. szept. 9. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell elmondani 13 évesen, mert ennyi idősen nem kell egymáshoz járniuk a pároknak.

Sétálgassanak suli után kézen fogva, smároljanak meg fagyizzanak és kész. Én is ezt csináltam 13 évesen, nem többet, ezen meg nincs mit elmesélni, 99%-al úgyis csak 2-3 hónapig tart az egész.

2020. szept. 9. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Hülyeség, legalább legyen 16
2020. szept. 9. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
9%
13 évesen ne akarjon pasikázni még a kiscsaj...Ha mégis,mondja el a szülőknek.Jobb félni,mint megijedni... Hatoska smárolásokat ír,lehet az sokkal több is akár.
2020. szept. 9. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
9%
8-as voltam.A kérdező azért vicces,mert a húga nem olyan h. sexelni akarjon 13 évesen...Ezt ilyen határozottan leírja.Kemények ezek a mai kislányok...A kérdező lehet éppen 14 éves :D Szerintem ne pasikázzon,mert a húgod még kislány és bármi lehet...Várjon az ilyennel 15-16 éves koráig,nem fog lemaradni semmiről.Ha nem akarnak olyat,akkor meg nem értem miért nem mutatja be a srácot ősöknek.Sántít az egész dolog már itt,hogy nem meri elmondani otthon...
2020. szept. 9. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ugyan már, menjen a fenébe az, aki cinikus troll már megint. Bár ha magából indul ki, ugye....🤔

Jó, akkor én is, lássuk: 14 voltam amikor először "jártam" valakivel, 76 napig. 🤣 Ez 20+ évvel ezelőtt volt egyébként:)

Anyának elmondtam: olyan nosztalgikus mosoly ült ki az arcára, nem egyből rárémült, hogy akkor év végére nagymama lesz, hacsak zárdába nem csuk.

Kézenfogva mászkáltunk leveleztünk, smároltunk és ennyi történt... és még utána sok évig ennél nem sokkal több.

Nem lettem miatta r.b.ncnak kikiáltva, akkor is voltak már 13 évesen "roppant tapasztalt" osztálytársak. Nekem nem hiányzott, hogy több legyen, és a fiúk is tudták, hol a határ, semmilyen presszionálás / zsarolás nem volt (bár értelme se lett volna😎)

Anyukátoknál puhatolózzatok, mi a véleménye, mennyire aggódná túl a helyzetet.

Nem kötelező erről beszámolni, de talán korrektebbnek érezné, ha a bizalmába avatja a gyereke, hiszen ez egy fontos mérföldkő a lányok életében.

2020. szept. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!