A húgom nem meri elmondani?
Sziasztok!
A húgom 13 éves és van egy srác aki tegnap elmondta neki, hogy tetszik. Erről eddig csak én tudok. Szeretne összejönni vele, mert neki is tetszik. Viszont fél elmondani, mert mindig azon agyal, hogy "jaj, mi van ha nem engedik meg, akkor tök ciki lesz." Szóval nincs bátorsága elmondani, én meg nem mondhatom el helyette. Először csak anyának szeretné, mert apa nem olyan aki nagyon díjazza az ilyet.
Köszönöm!
Nem kell elmondani 13 évesen, mert ennyi idősen nem kell egymáshoz járniuk a pároknak.
Sétálgassanak suli után kézen fogva, smároljanak meg fagyizzanak és kész. Én is ezt csináltam 13 évesen, nem többet, ezen meg nincs mit elmesélni, 99%-al úgyis csak 2-3 hónapig tart az egész.
Ó, ugyan már, menjen a fenébe az, aki cinikus troll már megint. Bár ha magából indul ki, ugye....🤔
Jó, akkor én is, lássuk: 14 voltam amikor először "jártam" valakivel, 76 napig. 🤣 Ez 20+ évvel ezelőtt volt egyébként:)
Anyának elmondtam: olyan nosztalgikus mosoly ült ki az arcára, nem egyből rárémült, hogy akkor év végére nagymama lesz, hacsak zárdába nem csuk.
Kézenfogva mászkáltunk leveleztünk, smároltunk és ennyi történt... és még utána sok évig ennél nem sokkal több.
Nem lettem miatta r.b.ncnak kikiáltva, akkor is voltak már 13 évesen "roppant tapasztalt" osztálytársak. Nekem nem hiányzott, hogy több legyen, és a fiúk is tudták, hol a határ, semmilyen presszionálás / zsarolás nem volt (bár értelme se lett volna😎)
Anyukátoknál puhatolózzatok, mi a véleménye, mennyire aggódná túl a helyzetet.
Nem kötelező erről beszámolni, de talán korrektebbnek érezné, ha a bizalmába avatja a gyereke, hiszen ez egy fontos mérföldkő a lányok életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!