Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha a szülők...

Mit lehet tenni, ha a szülők megszállottan szeretnek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már kivagyok idegileg. Mindenben beavatkoznak, mindig kérdezősködnek, és még ők vannak megsértődve ha rájuk vágom a telefont... Anyám a folytonos sírásával is már tele van mindenem, egyszerűen nem tud leszakadni rólam. A testvérem meg folyton az ők pártját fogja, mondván, hogy egy elhidegült szociopata vagyok. Abszolút nem érdekel a családom, de ezt ők nem tudják felfogni. Mit tudnék ezzel kezdeni?
2020. szept. 8. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Az nem törődés, hogy feszt a gyerek shegedelmében vagyok, és nem hagyom felnőni.

Testvéreddel is csinálják?

Két szülőd párkapcsolata rendben van?

2020. szept. 9. 09:34
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Édesem teljesen megértelek és a későbbiekben nem csak a te problémád lesz hanem a jövendőbelidé is, sajnos. Az én párommal közös házunk van és reggel az első a pofavizit, VIDEOTELEFONNAL kell felhívni az anyukáját, aztán délben, egész nap fb, ha egyéb nap közbeni közlendője van akkor telefon, ha éppen rájön a hoppáré pl. nem tudja, hogy hol van a gyereke akkor este szex közben sos hívja vagy szintén reggel ha hajnalban még henteregtünk és 10-kor nem kapta meg a hívását akkor hívogatja szegényt. Elképesztő... Állj ki magadért!
2020. szept. 9. 10:56
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Vissza sírod ezt még.

Lehet le pontozni.

De jobb lenne egy olyan családban mint például nekem ahol anyám, apám gyűlöl?

2020. szept. 9. 11:03
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Csak féltenek ennyi.
2020. szept. 9. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
A válaszolók zöme hatalmas érzelmi sötétségben él, azokra gondolok, akik szerint becsüld meg, hogy nem engednek felnőni...
2020. szept. 9. 23:08
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Örülni neki, boldognak lenni. Egyrészt hogy élnek még, másrészt hogy nem adtak intézetbe, nem piások, nem bántották, nem törtek meg téged. Amúgy, ha ennyire nem érdekel a családod, akkor szívódj fel. Elkényeztetett kis hülye vagy szerintem, aki mindent megkapott.
2020. szept. 11. 09:47
 17/19 anonim ***** válasza:
28%

Pffff. Annak örülni, mert a VÁLLALT kötelezettségeket teljesíti egy szülő? Annak örülni, hogy nem piás?

Gyereket nevelni nem kötelező.

2020. szept. 11. 10:00
 18/19 anonim ***** válasza:
33%

Szeretni sem kötelező.

Ennek a gyökérnek viszont épp az a baja hogy szeretik a szülei.

2020. szept. 11. 10:07
 19/19 anonim ***** válasza:
40%
Az még mindig nem szeretet, hogy nem hagyom a gyerekemet felnőni nem engedem el, hanem feszt zaklatom.
2020. szept. 11. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!