Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak soha semmi nem jó...

Apámnak soha semmi nem jó úgy, ahogy csinálom azt? Csak véleményt szeretnék kérni

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom, apám arról volt ismert, hogy a tökéletesbe is beleköt. Nem telik el úgy egy nap, hogy min. 5x ne kössön bele valakibe.

Ez az eset most történt, kb 10 perce:

Kimentem a konyhába turmixot csinálni. Dobáltam bele a hozzávalókat, mire apám megszólal a hátam mögötti kanapéról, hogy a tejet kellett volna előbb beleöntenem. Annyit mondtam neki, hogy szerintem a sorrend mindegy. Elkezdett hangosabban pampogni, hogy tiszteletlen vagyok vele szemben.

Ilyenkor mindig megvárom, hogy az adott helyiségből elmenjen, aztán visszamegyek és folytatom amit elkezdtem.

2020. szept. 6. 21:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nárcisztikus.

Ez nem vélemény volt.

Kellemes kiszakadást, majd amikor végre el tudsz költözni.

2020. szept. 7. 20:03
 12/14 anonymousreview60 ***** válasza:
#11-ben lehet valami. Kérdező, apád ilyen?: [link]
2020. szept. 7. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is hasonló. Egyszer pl faragtam fából valamit egy bicskával, arra azt mondta, hogy dzt nem bicskával kell ám csinálni, vannak speciális szerszámok. Gondoltam, hogy persze vannak a fafaragó műhelyben, de nem meg csak bicskám van. Ilyen fontoskodó , kötekedő megjegyzései voltak. Vagy egyszer levert egy üveget az asztalról, miért oda tettem. 22 évesen elköltöztem, azóta jobb. Rendszeresen járok oda, de van bennem egy távolságtartás
2020. szept. 9. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:
*nekem meg csak bicskám van
2020. szept. 9. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!