Szülők, mit szólnátok, ha a 30 éves lányotoknak 71 éves gazdag párja lenni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 20:42
41/52 anonim válasza:
40, a 23-as én vagyok és én nem írtam neked, soha senkire nem írok rá magamtól. De bármikor bebizonyíthatod hogy mégis, tölts fel egy képet 🙂
A 31 és a 33 nem én vagyok, ő a nevemben próbált írni de ezt láthatod is a pipáinkból.
42/52 anonim válasza:
Nagyon büszke lennék rá... Erős a gyomra a kis ribinek.
43/52 anonim válasza:
Így kell kirobbantani egy "minta szülő ellenzi" vs "öreg ember nem vén ember" vs "kit érdekel már nem az én gondom" vs "én is öreg vagyok, de tudok jól dugni" vitát.
44/52 anonim válasza:
43, naaa csak nem te vagy a kis ribilány? :DD egy névtelen fórumon így megsérülni. Szegény milyen frusztrált lehet. :D
45/52 anonim válasza:
Egyébként is primitív dolog azzal foglalkozni, hogy ki kivel van együtt, mert senkinek semmi köze hozzá. Ha pedig kell a lány, akkor randizz vele, de ha nem kell, akkor nem mindegy kivel van együtt, ha neked nem kell?!
46/52 anonim válasza:
#48 Amiért neked is megengedik, hogy irkálj. A kérdések alatt is, meg privátban is. :) Ugye, ugye?
47/52 anonim válasza:
#51 Szerintem nem a többiek a pszichopaták, hanem te. Ez teljesen egyértelmű. Privátozgass, nem érdekelsz.
48/52 anonim válasza:
Az pedig, hogy töröltetted azt a válaszom, amiben leírtam hogy téged itt már mindenki utál ezen az oldalon...na az mindent elmond rólad. 😊
49/52 anonim válasza:
Az kiabál, akinek ég a háza. De sok válasz eltűnt, milyen érdekes...
50/52 anonim válasza:
Valószínűleg sose tudnék megbocsájtani magamnak azért mert a lányomat egy önelnyomó, felszínes életre "neveltem“.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!