Mikor jelentették be a költözést?
Figyelt kérdés
Felnőttként ha a költözést megelőző 1-2 napba jelentem be, hogy megyek akkor mit fognak vajon szólni hozzá?2020. szept. 2. 17:37
1/9 anonim 

válasza:

Ha semmi előjele nem volt eddig, biztos meglepődnék. Mi okod van arra, hogy ne szólj előbb? Függ attól is, hogy mennyi idős vagy, hova/miért költözöl. Albérlet? Saját lakás? Pároddal együtt vagy egyedül, esetleg baráttal? Mennyire messzire? Haragból költözöl el? Ezek szerintem mind lényeges tényezők.
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez b*nkóság. Gyáva vagy kiállni eléjük? Félsz tőlük? Na és? Ha elég felnőtt vagy külön költözni, akkor legyél elég felnőtt ahhoz is, hogy ezt időben közöld velük, és viseld el, hogy mit szólnak hozzá. Elvégre a családodról beszélsz, nem egy hotelből készülsz délig kicsekkolni...
3/9 anonim 

válasza:

Az elsőnek igaza van, rengetegen tényezőn múlik a reakciójuk. Bennem mikor megfogalmazódott a gondolat mondtam nekik, aztán mikor találtam helyet, akkor elmeséltem nekik azt is rögtön. De nyilván ez is függ a kapcsolatotoktól is, én viszonylag közel álltam a szüleimhez, így megosztottam velük, ha valami új történik velem, de simán lehet, hogy te nem ilyen vagy, tényleg a körülményeken múlik. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nem felhőtlen a kapcsolat, nyilván ezért nem is említettem még a gondolatot se, hogy keresek házat.
2020. szept. 2. 19:18
5/9 anonim 

válasza:

17 évesen és 364 naposab, mondtam , megyek el, mert megszólnak ha 18 évesen anyuci meg apuci tart el.
6/9 anonim 

válasza:

Én 3 nap alatt költöztem el otthonról, egy szerdai napon elegem lett az otthoni viszonyokból, szombaton már átcuccoltam egy barátomhoz egy másik városba. Mondjuk ez nem volt előre eltervezett, csak így alakult, kb 2 nappal előtte szóltam. Életem legjobb döntése volt.
7/9 anonim 

válasza:

1. Vagyok
Mi anno a Párommal 1 hónappal előtte jelentettük be, hogy albiba megyünk. Vegyes érzések voltak, volt támogató, meg kérdő reakció, volt csúnya nézés, de màr esküvő előtt voltunk, így azért valamelyest vàrható volt, hogy lépünk. A kapcsolatunknak jót tett.
8/9 anonim 

válasza:

Tudták, hogy albit nézünk a párommal. Rá 2 hónapra költöztünk. De nálunk jó a viszony az otthoniakkal.
Nem túl releváns a kérdés ha azt írod nem felhőtlen a viszony. Nem mindegy akkor más mikor szólt? Szólsz te is amikor jónak látod. Volt olyan barátnőm akit vertek otthon az alkesz szülők, amint lehetett egy szó nélkül tűnt el a családi házból. Ilyenkor meg kit érdekel mit szólnak?
9/9 anonim 

válasza:

Látták a folyamatot. Voltam interjúzni 180 km-re, evidens volt, hogyha felvesznek, akkor költözöm. Felvettek, költöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!