Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért csinálják ezt?

Szüleim miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy a szüleim elváltak kb 2 éves koromban és most egy mostoha apám van, akivel amúgy nincs is baj. Anyám mindig az ő pártját fogja, gyakran nem is jogosan. Ma küldött egy képet, és később azt akarta, hogy vigyem ki neki a telefont, hogy elmagyarázza a képen a dolgokat. Mondtam, hogy előtte ott van a telefon, miért kell érte bemennem. De hát ő nem mentette el azt a képet, nekem meg megvan. Messengeren küldte el, tehát ő is meg tudja nézni, és én ezt mondtam neki. Ő elengedte a témát, de anyukám rám kiabált, hogy most azonnal vigyem ki a telefont és mutassam a képet. Végül kikapcsoltam a netet és kivittem, de kellett hozzá pár felszólítás. Amúgy csak azért nem akartam, mert beszélgettem és nem akartam, hogy közben valamelyik haverom írjon valami személyes dolgot. És a kép egy hév menetrend volt.

2020. szept. 1. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Most akkor írd ezt le értelmesen!
2020. szept. 1. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én értem.

Ilyenkor csináld azt,hogy az értesítéseket némítot 1 órára, megmutogatod az ősöknek aztán cső.

Gondolom a te telod nagyobb jobban látja, vagy ő se akarta, hogy nyomogasd a teloját.... mert felugrik egy üzenet.

2020. szept. 1. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Kb. ugyanakkora a telefonunk, és eddig még sose zavarta, ha valamit megnézek rajta.
2020. szept. 1. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Értem. Most mi a baj?
2020. szept. 1. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Gondolom anyukád azt hitte, hogy pimaszságból játszmázol, hogy csak azért se kelljen szót fogadnod.

Nyugodtan mondhattad volna azt is, ahogy leírtad, hogy nem akarod hogy rádírjon valaki személyeset épp.

2020. szept. 1. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
Világ problémája! A legnagyobb gondod ez legyen az életben!
2020. szept. 1. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
eredetileg nem pont erre a helyzetre akartam kitérni, csak hogy folyton ilyeneket csinálnak
2020. szept. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!