Milyen érveket lehetne mondani?
Sziasztok!
Van egy 13 éves húgom, aki a korához képest nagyon érett, nem szokott hülyeségeket csinálni, kedves az emberekkel és imád zenéket, sorozatokat fordítani. Már van is egy pár lefordított videója. Anya megengedte, hogy legyen egy olyan YouTube csatornája ahova ezeket a fordításokat rakja fel. Ez idáig minden szép és jó, viszont Apa nem szereti az ilyen Instagram, Facebook-hoz hasonló appokat. Mert szerinte ott mindenki magamutogatós képeket rak fel, az influencereket annyinak tartja, mint a kukásokat. Viszont a húgom csak fordításokat rakna fel, de szerintem nem fogja megengedni. Amikor Instagramot akartam azért, hogy tudjak írni egy hírességnek akkor se engedte meg. Pedig azt senki más nem látta. Meg Apának pl. Nincsen Facebook-ja, így szerinte az is hülyeség. Milyen frappáns érveket lehetne mondani ha nem engedi meg?
Köszönöm!
17/l
Tudom hogy nem szép dolog
Van egy ismerősöm akinek még mindig nincs faceja
Kedvesej a szülei de szigorban él
Szal nem széo de ha titokban töltenéd le?
Vagy!!
Most úgyis belépett a covid és. Tanárok a facére rakják fel az infókat
Aranyköpő :D
A másik kérdésnél is én voltam amikor azt irtam találd ki ki vagyok
Hát aranyköpő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!