Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyan apával meg kell szakítan...

Olyan apával meg kell szakítani a kapcsolatot, aki gyereket csinál egy másik nőnek házasként?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 19:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább anyukádnak kellene elválnia tőle...
2021. jan. 15. 13:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ahogy érzed. Ha foglalkozik veled, továbbra is támogat és szeretnéd tartani a kapcsolatot, akkor tartsd. Anyudnak meg kell érteni, hogy neked akkor is az apukád. Ha mérges vagy (jogosan lennél az), akkor nyugodtan kérj időt. Nincs forgatókönyv, amit követned kell. Ha meg akarod szakítani a kapcsolatot megteheted azt is, bár én a helyedben nem sietném el.

Ha eltűnik 20 évre, szarik a fejedre aztán majd előkerül, hogy segíts neki, pénz kell, stb, akkor küldd el a francba.

2021. jan. 15. 17:26
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, apád valami olyasmire gondolt, hogy kellene már neki egy normális utód. És összehozta. Hogy te erre mit lépsz? Szerinted érdekli?
2021. jan. 15. 18:34
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
23as, a te apádnak összejött végül a normális utód?
2021. jan. 15. 19:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem a te anyáddal kezdett. Úgyhogy szánsájn és hepinessz.
2021. jan. 15. 19:53
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
25ös az én anyámnak nem is kéne olyan pasi akit a kukaca irányít elhiheted. Benne több a méltóság, nem fogja más levetett dolgát használni :_D
2021. jan. 16. 07:57
 27/28 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell megszakítani vele a kapcsolatot, attól még a te apád marad, akármit is csinált, akármennyire is nem értesz vele egyet, erkölcsileg teljesen jogosan elítéled. Neked nem azt kell nézni, hogy milyen férj volt, hanem hogy milyen apa, ez alapján érdemes megítélni. Az legyen édesapád és édesanyád dolga, hogy egymás közt ezt hogyan rendezik le.

Hogy miért vagyok ennyire "elnéző" a félrelépő apukával? Én is érintett vagyok egy hasonló helyzetben, csak éppen fordított helyzetben. Nekem a feleségem lépett félre, csalt egy éven keresztül, és hagyott el végül. Gyerek nincs a szeretőjétől, de ez itt talán mellékes. Én ugyan maximálisan elítélem, soha nem fogom ezt elfelejteni, komoly sebeket ejtett rajtam. Ha nincs közös gyerek, én biztosan megszakítottam volna minden kapcsolatot vele. Viszont a gyerekünktől eszembe se jutna elvárni, hogy ezért utálja az anyját, megszakítsa vele a kapcsolatot. Ha mégis megtenné, még én próbálnám meg jobb belátásra bírni. Nem szabad a szülő-gyerek és a szülő-szülő kapcsolatot összekeverni.

2021. jan. 16. 21:01
 28/28 A kérdező kommentje:
Milyen Apa - van egy gyereke akit nem vállal fel
2021. jan. 16. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!