Szerintetek ez a helyzet gyakori? Anyuka pénzköltése?
Szüleim már születésemkor szétmentek. Elég bonyolult volt apukámmal a kapcsolat, nem is ez a lényeg, hanem mostanában elkezdett havonta küldeni pénzt a számlámra, de anyum kezeli, mert gyűlölöm a pénzt (sikerült megutáltatnia apukámnak velem, de ez sem lényeg, csak a szitu megértéséhez kell). Anyummal élek és van fizuja, de freelancer, néha van meló, néha nincs. És nagyon költekezik apum pénzéből, én meg spórolós vagyok (lennék, ha nem költené el) és nincs havi spórolásom semennyi, pedig nekem küldi apum (nem sajnálom anyumtól). De tényleg, amit meglát, megveszi és amikor apum nem küldött, nagyon szűkölködtünk, engem nem zavart, mert ételre volt, csak ő hiányolta a költekezést. És most hogy biztos forrás van, így nem nagyon fogja vissza magát. De mint fiatal felnőtt, akinek az apja finanszírozná az orvosin eltöltött éveimet, így elakartam rakni tartalékot, hogy később legyen, de így nem megy hogy anyum elkölti. Mondván, hogy amit veszünk, abból én is használok, ami igaz. Amikor megkértem, hadd kezeljem én a számlám, azt mondta akkor sose vennénk semmit. Vagy nesze itt van, zsugoriskodjál.
Szóval szerintetek ez így jó? Ha nem, akkor ti mit tennétek? Aki, volt hasonló helyzetbe, mit csinált, hogy megszűnjön ez?
21/l
Miert kene fel millat fizetnie? Ne ijesztgess ilyenekkel, nekem nem mondta ;). Nem emlekszem, hogy emlitettem volna, hogy onkoltsegesre vettek fel 🤔 Sajnalom, akiknek kulon fizetniuk kell (es nem kulfoldiek) csak ezert, hogy bekeruljenek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!