Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen kapcsolatban vagytok...

Milyen kapcsolatban vagytok az apátokkal?

Figyelt kérdés

Nekem mindvégig normális volt az, amiről később kiderült, hogy nem.

Az én apukám: mindig csendes volt, leginkább “igen” vagy “nem” vagy “nem tudom” válaszokat adott. Bármilyen családi összejövetel volt, ő csendben ült, sose szólalt meg, és ha kérdeztek tőle bármit, akkor is csendben volt, vagy azt mondta “nem tudja”. A mi kapcsolatunk is felszínes, kérdez a pénzről,kajáról, egyetemről és vége, amikor pedig mesélnék neki valamit, akkor csak hallgat, nem igazán kérdez, ritkán fordul ilyesmi elő. Max letudja azzal h bólogat. Nem emlékszem mikor beszélgettem vele egy jót, vagy rendesen. Anyámmal elváltak még kiskoromban, hasonló problémákra hivatkozva. Azóta egyedül él, nem igazán vannak barátai, csak pár ismerős, akikkel néha elmegy sportolni valamit, de nincs barátnője, nem is érdekli a “csajozás”. Legtöbbet a természetben van, olyan tevékenységeket csinál, ahol egyedül lehet, pl elmegy gombát szedni, vagy kertészkedik.

Ha étterembe megyünk, akkor is csak csendben ül, és a létfontosságú kérdésekre reagál.

Nektek milyen kapcsolatotok van az apátokkal? Ez normális? Vagy vmi személyiségzavar/depresszió?

2020. aug. 24. 16:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem úgy indult, de most már jóban.
2020. aug. 25. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsiként rajongtam érte, ma (34 vagyok) ha meglátom, szorongani kezdek, 0-ról 100-ra 3 másodperc alatt húz fel agyilag. Alkoholista (legalábbis régen biztosan az volt, de mindig tagadta, hogy ivott, akkor is, ha jelzett a szonda) és alvási apnoés. Mikor gyerek voltam, rendszeresen vert, pánikbeteg lettem miatta. Hogy a pia vagy a nem alvás vitte el az agyát, nem tudom, de egy 4-5 éves gyerek szintjén van már (65 éves) és ez nem túlzás, ennyire visszafejlődött. Túl vagyok már pár terápián, de még mindig hihetetlenül könnyen vesztem el a türelmem az irányában.
2020. aug. 25. 18:52
 13/13 Sjsjyj ***** válasza:
Semmilyen, kiskoromba elhagyott, nem emlékszek ra:D
2020. szept. 13. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!