Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen kapcsolatban vagytok...

Milyen kapcsolatban vagytok az apátokkal?

Figyelt kérdés

Nekem mindvégig normális volt az, amiről később kiderült, hogy nem.

Az én apukám: mindig csendes volt, leginkább “igen” vagy “nem” vagy “nem tudom” válaszokat adott. Bármilyen családi összejövetel volt, ő csendben ült, sose szólalt meg, és ha kérdeztek tőle bármit, akkor is csendben volt, vagy azt mondta “nem tudja”. A mi kapcsolatunk is felszínes, kérdez a pénzről,kajáról, egyetemről és vége, amikor pedig mesélnék neki valamit, akkor csak hallgat, nem igazán kérdez, ritkán fordul ilyesmi elő. Max letudja azzal h bólogat. Nem emlékszem mikor beszélgettem vele egy jót, vagy rendesen. Anyámmal elváltak még kiskoromban, hasonló problémákra hivatkozva. Azóta egyedül él, nem igazán vannak barátai, csak pár ismerős, akikkel néha elmegy sportolni valamit, de nincs barátnője, nem is érdekli a “csajozás”. Legtöbbet a természetben van, olyan tevékenységeket csinál, ahol egyedül lehet, pl elmegy gombát szedni, vagy kertészkedik.

Ha étterembe megyünk, akkor is csak csendben ül, és a létfontosságú kérdésekre reagál.

Nektek milyen kapcsolatotok van az apátokkal? Ez normális? Vagy vmi személyiségzavar/depresszió?

2020. aug. 24. 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem szokvanyos, de nem kerdezted mar meg, apa te miert vagy ilyen szotlan?, vagy esetleg kerdezgetni, fiatalabb kora.,gombak vagy valami?
2020. aug. 24. 16:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt a passzivitást vagy csendet úgy képzeljétek el, hogy konkrétan csendben van. Gyakran volt olyan, hogy amikor ketten ebédeltünk, ő egy szót nem szólt, és 1 óráig csendben ültünk, nem kérdezett.
2020. aug. 24. 16:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Annyit vettem csak észre, hogy amikor van ott valaki, valamilyen ismerőse, leginkább kollégája, akkor megszólal, legtöbbször csak egyetért, néha kifejti a véleményét, de az lehet hogy csak megfelelési kényszerből. Volt már olyan is, hogy kiabált rám, de szintén csak ha vmit elszúrtam, pl több pénzt költöttem, vagy véletlenül elhagytam valamimet. Ennyi. De ezen kívül tényleg szótlan, és mintha nem érdekelné senki és semmi.
2020. aug. 24. 16:56
 4/13 anonim válasza:
13%

Egész jóba.

Tegnap mondjuk elvesztett 40k erurót de hát 1x élünk

2020. aug. 24. 17:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, nem, nem tudom.

Az utóbbi válasz a leggyakoribb, és amikor számonkérem rajta hogy csak a véleményét kértem azt mondja nincs véleménye mert leszarja :)

De amúgy nagyon jófej, csak nem ugyanaz érdekel minket...

2020. aug. 24. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
2020. aug. 24. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyenben sajnos.

Még annak is örülnék ha annyi lenne, mint neked bármilyen furcsa is. Vagy ilyen a természete vagy valami reakció visszavezetve a kiskorára.

2020. aug. 24. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát az enyém elhunyt, de jó volt a kapcsolatunk, sokat törődött velem, nem volt ilyen gondunk, beszédes ember volt pont mint én :D
2020. aug. 24. 18:19
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Jó a kapcsolatunk, sokat segít nekem, de azért szigorú, sokszor kapok a szíjjal.
2020. aug. 24. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

semmilyen.

Nem igazán jókedvű és beszédes a gyerekeivel.

Idegenekkel igen...Jó érzés...

2020. aug. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!