Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg anyám,hogy...

Miért nem érti meg anyám,hogy nem szeretem,ha random levideóz/lefényképezz?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon utálom,hogyha valahol vagyunk és elkezd videózni meg fotózni engem. Nagyon sokszor megmondtam neki,hogy ne csinálja de mégis csinálja.

Ezért lett ebből veszekedés most is,mert nővéremmel veszekedtünk és levideózott,hogy aztán a szomszéd fehérnépnek megmutassa.

2020. aug. 22. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Hát már alapból az furcsa hogy levideózza ha veszekedtek, de az hogy a szomszédnak mutogatja, főleg úgy hogy már sokszor beszéltél vele.. Hát én ezt a legnagyobb tisztelettel mondom anyukád felé, de szerintem nincsen nála minden rendben...
2020. aug. 22. 18:15
 2/8 anonim válasza:
29%
Miért röhögök ezen fél órája? xdd
2020. aug. 22. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Apudat nem lehetne beavatni, hogy szóljon neki ő is? Ő hátha érti, hogy ez nem oké
2020. aug. 22. 19:23
 4/8 anonim válasza:
25%
És akkor majd lassan felnő a generáció aki a köldökzsinór elvágása óta facebookon van minden nap hála a büszke anyukáknak akik mind a 2000 ismerősükkel megosztják a gyerekük képeit...
2020. aug. 22. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Én lefotóznám ahogy ül a vécén és megmondanám, ha még egyszer ciki helyzetekben a kérésem ellenére fotózgat meg videóz, akkor én ezt a képet fogom mutogatni a szomszédban. Illusztrálva, hogy anyám aznap különösen rohadt büdöset szart.
2020. aug. 22. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
#5... Zseni.
2020. aug. 22. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
privibe ha baj van
2020. aug. 22. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg neki a mérgező szülők c. Könyvet.
2020. aug. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!