Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi apa a kétszem...

Miért nem engedi apa a kétszemélyes ágyat?

Figyelt kérdés

Oda jutottunk, hogy le kell cserélni a gyerekkori ágyamat, mert már olyan állapotban van, és mondtam neki, hogy kétszemélyes ágyat szeretnék. Eddig egyszemélyes volt. Kérdezte, hogy minek nekem 2 személyes, úgyis egyedül alszom rajta. Igen, de lassan már abba a korba érek, hogy barátom legyen, és ha eljön az idő hogy ott alszik, kényelmesebb egy nagyobb ágyon aludni ketten mint egy egyszemélyesen. De nem akarja megérteni, azt mondja majd ha férjhez megyek, akkor lesz franciaágyam... de szerinte én addig nem akarok együttaludni senkivel? Mit tegyek hogy meggyőzzem?

L/17

2020. aug. 20. 14:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%
Én mikor lett pasim, csináltattam egy másfél személyes ágyat. Ketten összebújva teljesen jól elfértünk benne, nagyobb nem is fért volna be a szobámba. Most már nem lakok otthon, anyukám alszik benne :-)
2020. aug. 20. 16:44
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Többen írták itt, szerintem is ez a jó megoldás: Másfél személyes ágy, ez kb. 140 cm széles. Anyukáddal beszéld meg, egyelőre pasit ne emlegessél.
2020. aug. 20. 17:12
 23/30 A kérdező kommentje:
Hiába beszélem meg anyukámmal, nem vele lakok. Ennyi erővel a szomszéddal is megbeszélhetném ugyanannyit érnék vele...
2020. aug. 20. 17:14
 24/30 anonim ***** válasza:
81%
Mondd meg neki hogy nem férsz el és kényelmesebb egy nagyobb kétszemélyes vagy vegyetek egy kihúzhatót pl. Hemnes ikea
2020. aug. 20. 17:26
 25/30 anonim ***** válasza:
76%
Ne azzal gyere, hogyha barátod lesz. Mond azt, hogy a nagy ágy sokkal kényelmesebb, könnyebb tajta forgolódni, és csajosabban is lehet megágyalni, dekorálni. Jó sok párna, plüssök... Pasit ne említs! Inkább vmi csajos dolgokat.
2020. aug. 20. 17:33
 26/30 A kérdező kommentje:
Hát most már említettem úgyhogy mindegy..
2020. aug. 20. 17:38
 27/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha lesz egy barátod, akkor ahhoz nem kell 200x200-as franciaágy, hogy meghúzzon... Ezt azért apád is tudhatná, hogy lényegében egy egyszemélyes ágy nem fog visszafogni senkit, ha rajta van a kangörcs... Vannak olyan esetek, amikor az ágy a legutolsó gondolata az embernek.. szóval... mindegy... apád elég furán gondolkodik. :D
2020. aug. 20. 18:53
 28/30 anonim ***** válasza:
95%
Feleslegesen aggodsz az együttalvason. Apad mellett abban a lakasban a helyzetbol kiindulva nem fogsz te együtt aludni senkivel :'D
2020. aug. 20. 19:01
 29/30 anonim ***** válasza:
26%

Mond meg apádnak, hogy a 42 éves pasiddal akarsz majd itt aludni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2020. aug. 20. 20:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne hangsúlyozd ki, hogy kétszemélyes. Sima francia ágy, vagy nem tudom, de nem akarsz kuporogni egy heverőn.
2020. aug. 20. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!