Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi apa a kétszem...

Miért nem engedi apa a kétszemélyes ágyat?

Figyelt kérdés

Oda jutottunk, hogy le kell cserélni a gyerekkori ágyamat, mert már olyan állapotban van, és mondtam neki, hogy kétszemélyes ágyat szeretnék. Eddig egyszemélyes volt. Kérdezte, hogy minek nekem 2 személyes, úgyis egyedül alszom rajta. Igen, de lassan már abba a korba érek, hogy barátom legyen, és ha eljön az idő hogy ott alszik, kényelmesebb egy nagyobb ágyon aludni ketten mint egy egyszemélyesen. De nem akarja megérteni, azt mondja majd ha férjhez megyek, akkor lesz franciaágyam... de szerinte én addig nem akarok együttaludni senkivel? Mit tegyek hogy meggyőzzem?

L/17

2020. aug. 20. 14:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem kell ahhoz neked pasi hogy legyen egy kétszemélyes ágyad, sokkal kényelmesebb. Ha elég nagy a szobád és anyagilag nem megterhelő akkor nem értem mi a kifogás. Lehet hogy az volt a problémája hogy egyből a jövőbeli barátoddal jöttél elő, pedig ettől függetlenül is kaphatnál egy olyan ágyat.
2020. aug. 20. 14:28
 2/30 anonim ***** válasza:
85%
Túlfélt. Vagy nem telik neki most a két személyesre.
2020. aug. 20. 14:28
 3/30 A kérdező kommentje:
A szobámba elférne, és az anyagiakkal se lenne gond. Megmondta mennyi összeget tudna szánni az új ágyra, és annyiból kijönne egy kétszemélyes.
2020. aug. 20. 14:33
 4/30 anonim ***** válasza:
6%

A franciaágy drágább, a szobából is több helyet vesz el. Ezek nem lehetnek a gondok?

Amúgy a pasiddal egyszemélyesen is tudsz aludni. Nyilván nem évtizedeket, de úgyse hiszem, hogy odaköltözik, heti 1-2 alkalmat meg kibírtok, úgyis össze fogtok bújni :)

2020. aug. 20. 14:35
 5/30 anonim ***** válasza:
60%
Vegyetek masfel szemelyeset, azon elfertek ketten, es ne azt mondd, hogy emiatt, hanem mert szeretnel jokat nyujtozkodni estenkent stb :D Nekunk van egy masfel szemelyes vendegagyunk, nem tudom, pontosan milyen szeles, valahol a franciaagy es az egyszemelyes kozott van. Nyilvan nem olyan kenyelmes ket embernek, mint a franciaagy, de 1-2 ejszakara boven jo, plane ha szerettek majd osszebujva aludni.
2020. aug. 20. 14:47
 6/30 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem akar azon gondolkodni, hogy kicsi lánya ott szexel az ő házában. Mondjuk nem tudom, akkor hol fogsz. Nekünk most egy 140 centi széles franciaágyunk van, ikeás, tudom ajánlani, férjem nem kicsi, elférünk rajta és nem foglal annyi helyet, mint egy nagyobb franciaágy.
2020. aug. 20. 14:49
 7/30 anonim válasza:
8%

Kérdező!

Minek írsz ki kérdést, ha törölteted a válaszokat?

De mindegy, remélem apád nem fogja engedni, hogy a saját házában keféljék a lányát.

2020. aug. 20. 14:54
 8/30 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem senki válaszát, nem tudom miről beszélsz. De ok nélkül nem törölnek választ, ha megtették arra valószínüleg rászolgáltál. Akkor viszont magadba keresd a hibát, ne vádaskodj.
2020. aug. 20. 15:02
 9/30 anonim ***** válasza:
46%
Mert egyrészt nem akar belenyugodni hogy ilyen gyorsan felnőttél, másrészt azt hiszi hogy szexelni szigorúan csak este lehet, ágyban.
2020. aug. 20. 15:11
 10/30 anonim ***** válasza:
71%
Vannak 140 cm széles ágyak is, nem kell rögtön 180ast kérni, főleg nem mondjuk, hogy pasi miatt. Mondd, hogy sokat forgolódsz, és félsz, hogy leesel.
2020. aug. 20. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!