Mást is bántottak a saját születésnapján a szülei?
Nálunk már 6.éve megy így, hogy minden alkalommal ezen a napon brutálisan nekem esik az anyám, alaposan megtipor és bánt...még jó, hogy hozzászoktam, különben rég öngyilkos lettem volna..
Kiváncsi vagyok, hogy ez másoknál is előfordul-e vagy csak én vagyok ilyen átkozott 🙁
Nem tehetem...még nincs annyi pénzem, hogy albérletbe menjek...nagyon rossz...olyan dolgokat mond ilyenkor, hogy szerintem más már végzett volna magával...
Egyenlőre még mindig le vagyok fagyva a történtek után...csak muszáj volt valahol kiöntenem ☹
Boldog születésnapot! Ez nem normális dolog az anyádtól.Idióta nő.Nincs hozzá joga, hogy letiporjon.
Ebből bajod is eshet.Egy életre megnyomoríthat vagy bele is halhatsz.Keresd fel a családvédelmet ha 18 év alatti vagy , kérj tőlük tanácsot.Önkormányzatnál.
Köszönöm! Te vagy az egyetlem, aki ezt mondta ma...ismeretlenül is köszönöm!
Már 22 vagyok, csak magamra számíthatok, hogy egyetem után majd tudok egy sajátra gyűjteni...ilyen nem volt még..leblokkolt az agyam...nem tudom a részleteket visszaidézni, olyan brutálisan bánt velem...nem kell fizikálisan...elég, "csak" érzelmileg
Kicsit màsabb a szitu, de nekem q szülinapomon mindig történik valami baj. Csalàdi gond, autobaleset, összeveszés valakivel, szakított velem az exem... És minden évben a szülinapomon már sorozatba sokadik éve.
Előre rettegek mert hamarosan jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!