Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet tudatosan,...

Hogyan lehet tudatosan, értelmesen kezelni azt, amikor válás után az exed tervezi bemutatni a gyermeket az új párjának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 5 éves közös gyermekünk, akivel hála istennek erős a kötelékem, sokat vagyok vele, sokat foglalkozom vele, viszont az exem 1 hónapja "bepasizott", szerelmesek meg minden, és tervezi bemutatni a gyermeket.

Ez engem nagyon dühít, elszomorít, nehezen viselem, és szeretnék tanácsot kérni, hogy miként lehet ezt higgadtan kezelni? Félek, hogy a férfi beszipojozza a gyermekemet, nem bízom benne (nyilván az exemben sem akkor már), mert a férfi is szívesen találkozna a gyermekkel. Neki is van egy 14 éves lánya, úgy hogy nem lenne idegen a dolog számára. Vagy mi van, ha az idegen férfival is jól érzi magát a gyermekem, pláne megtud neki adni olyan dolgokat, amiket én pl. nem.

Nem voltunk házasok, bíróságon sem voltunk, alapvetően mindent megtudunk beszélni, mondhatni jól kijövünk így a szakítás után, ő volt a szakító fél.

Féltem az apaságom, az apa pozícióm.

2020. aug. 13. 09:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
19es nem én pontoztalak le, ennek ellenére azért hülyeség ez az át kellene gondolni, mivel nem a kérdező akarja a párját bemutatni, hanem az anyuka, a kérdezőnek nagyon nincs beleszólása. Sőt én a helyében azért nem is szólnék ebbe bele, mivel ahogy írta jó kapcsolatban maradtak, most ha ő elkezd ezen hepciázni annak az lesz a vége hogy az ex azt gondolja féltékeny és nem fog vele ilyeneket megbeszélni, csak teszi amit jónak lát. Szerintem amúgy a kérdezőnek örülnie kellene hogy az ex így áll a dolgokhoz, mert sajnos a legtöbb esetben anyuka fűt fát hazavisz a gyerekhez és még csak nem is tud az apa róla
2020. aug. 13. 16:40
 22/24 anonim ***** válasza:
17%

Fog még a nőci sírni a volt pasijáért. Nyakam tenném rá!

Ha van egy kis eszed kérdező SOHA nem veszed vissza!

Akkor amikor majd szarban lesz megkeres, hidd el... Nincs ló, jó a...

Addig te találj magadnak egy normális nőt, aki nem veri szét a családját egy új kan miatt.

2020. aug. 13. 16:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Féltem az apaságom

Tudod, mitől leszel jó apa? Ha félreteszed a saját egódat, és örülsz annak, hogy a gyereked egy szerető családban él, boldog anya mellett, akinek az új társa is szereti. Biztodan nehéz neked, de ne rólad szóljon minden,

2020. aug. 13. 20:10
 24/24 anonim ***** válasza:
23%

Pontozzatok csak le, engem nem izgat. Az igazság fáj. :)

Nő vagyok egyébként.. Mégis így látom!

Amikor kiderül majd, hogy egy kapcarongy volt csak az új pasi számára visszakullog a régihez.

Hogy lázad az összes nő, ha egy férfi teszi ezt a családdal, de ha a nő akkor nem... Vicc az egész.

Ha már gyereket csinálok le kellene ülni a seggemre és nem kikacsintgatni, mert szegény gyerek élete borzalom lesz közben.

Ha meg nem bírok a véremmel, akkor nem kell gyerek.

Igenis minden gyerek megsínyli a megcsalást, házasság felbomlást stb.

Lehet ebbe belekötni, kiforgatni vagy jobbról - balról nézni, hárítani csak nem érdemes!

2020. aug. 13. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!